banner
Spor

Aksaray adım adım şampiyonluğa koşuyor

spor toto bölgesel amatör ligi”nde mücadele eden temsilcimiz aksaray belediyespor 3. lig inadını sürdürüyor. bölgesel amatör ligde hafta sonu maçları büyük mücadelelere sahne olacak.  spor toto bölgesel amatör ligi”nde mücadele..

Aksaray adım adım  şampiyonluğa koşuyor
banner

spor toto bölgesel amatör ligi”nde mücadele eden temsilcimiz aksaray belediyespor 3. lig inadını sürdürüyor.
bölgesel amatör ligde hafta sonu maçları büyük mücadelelere sahne olacak. 
spor toto bölgesel amatör ligi”nde mücadele eden temsilcimiz aksaray belediyespor 3. lig inadını sürdürüyor.
bölgesel amatör ligde hafta sonu maçları büyük mücadelelere sahne olacak. temsilcimiz aksaray belediyespor 44 puanla 4. sırada bulunan kiremithanespor ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçtan beraberlik çıkması halinde temsilcimize bu sonuç yaramayacak. ancak grup lideri silifkespor belediyespor”u da zor bir deplasman olan arsuz karaağaç maçı bekliyor.
grupta 47 puanla 3. sırada yer alan ve zirvedeki rakipleriyle puan farkını kapatarak liderle sadece arasında 3 puan fark kalan İçelspor, kendi evinde talasgücü belediyespor takımını konuk edecek. İçel bu maçı kazanmak isteyecek ve şampiyonluk yarışında yer alan silifkespor ve aksaray belediyespor takımlarının puan kaybetmesini bekleyecek. bu grubun en iyi takımlarından biri olan kiretmithanespor ile hafta sonu oynayacağımız maç en son evimizde İçelspor takımıyla oynadığımız maç kadar zorlu geçecek. 
temsilcimiz aksaray belediyespor pazar günü saat 15.00″da karşı karşıya geleceği zorlu kiremithane spor maçının hazırlıklarını bugün öğlen sonu saat 15.00″da dağılgan tesislerinde yapacağı antrenmanla start verecek.
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası