banner
Spor

Aksaray Masterler takımı Antalya’da

aksaray masterler futbol takımı 01-05 mayıs tarihlerinde antalya”da yapılacak olan uluslararası futbol Şampiyonası için antalya” ya gitti.  aksaray masterler futbol takımı 01-05 mayıs tarihlerinde antalya”da yapılacak olan uluslararası futbol Şampiyonası..

Aksaray Masterler  takımı Antalya’da
banner

aksaray masterler futbol takımı 01-05 mayıs tarihlerinde antalya”da yapılacak olan uluslararası futbol Şampiyonası için antalya” ya gitti. 
aksaray masterler futbol takımı 01-05 mayıs tarihlerinde antalya”da yapılacak olan uluslararası futbol Şampiyonası için antalya” ya gitti. aksaray masterlerin grubunda 1. bulgaristan marsilo plovdiv, 2. yalovaspor ve 3. takım ise ispartaspor bulunuyor. masterlerspor kulüp başkanı İlhan mercan yaptığı açıklamada her yıl olduğu gibi aksaray”ı en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ederek, ilk hedeflerinin grupta birinci olarak gruptan çıkmak ve daha sonra ise şampiyon olmak diye ifade etti. kulüp başkanı İlhan mercan yaptığı açıklamada her yıl olduğu gibi aksaray”ı en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ederek, ilk hedeflerinin grupta birinci olarak gruptan çıkmak ve daha sonra ise şampiyon olmak diye ifade etti.(haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası