banner
Asayiş

Aksaray’da 9 aracın karıştığı zincirleme kazası: 3 yaralı

aksaray”da küçük bölcek mahallesi sanayi üst geçidinde buzlanma nedeniyle 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. yaralılar tedavi altına alınırken, trafik bir süre aksadı. İhbar üzerine kaza yerine..

Aksaray’da 9 aracın karıştığı zincirleme kazası: 3 yaralı
banner

aksaray”da küçük bölcek mahallesi sanayi üst geçidinde buzlanma nedeniyle 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. yaralılar tedavi altına alınırken, trafik bir süre aksadı. İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, kentteki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. kazaya karışan 9  araç yolun sol ve orta şeridini kapattı. yolda ulaşım yan yoldan verildi. kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasıyla ulaşım normale döndü.

yolların buzlanmasının kazaya neden olduğunu ifade eden otomobil sürücüsü ferit köse: “yollar buz pistine döndü. bu yüzden kaydık ve öndeki araca çarptık. gelen araç öndeki birine çarptı. birisi de bana çarptı. ortalık karıştı.8-9 araç birbirine girdi. polisi ön taraftaki trafiği kesmesi için aradık. yoksa tırlar bizi mahvederdi” dedi.

kazada 8 otomobil ve süt kamyonunun zincirleme kazaya karıştığını söyleyen süt kamyonu sürücüsü kenan adak ise”aşırı buzlanmadan dolayı zincirleme trafik kazası oldu ve 9 araç birbirine girdi. Öndeki iki araç birbirine girdi ve bariyerlere vurdu. bariyerlerden sonra siyah taksi aşırı süratli gelerek biz dörtlü yakmamıza rağmen öndeki arabaya vurdu. arkadan bir taksi daha geldi siyah taksiye vurmamak için aradan geçti ve ön tarafı tıkadı” diye konuştu.

polis ekipleri yolda güvenlik önlemleri aldı. olay yerine çağırılan çekicilerle kazaya karışan araçlar yoldan kaldırıldı. karayolları ekiplerinin yolu temizleyip tuzlama çalışması ile yol tekrar trafiğe açıldı. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası