banner
Asayiş

Aksaray’da buzlanma nedeni ile otobüs yoldan çıktı: 4 yaralı

aksaray”da sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün şarampole düşmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. kaza, aksaray-konya karayolunun sultanhanı ilçesi girişinde meydana geldi. ağrı”dan muğla”nın bodrum ilçesine giden naif y. ..

Aksaray’da buzlanma nedeni ile otobüs yoldan çıktı: 4 yaralı
banner

aksaray”da sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün şarampole düşmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
kaza, aksaray-konya karayolunun sultanhanı ilçesi girişinde meydana geldi. ağrı”dan muğla”nın bodrum ilçesine giden naif y.  (36) yönetimindeki 04 plakalı yolcu otobüsü, buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp, şarampole düştü. kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. kazada yaralanan 4 kişi, aksaray eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı. kazadan yara almadan kurtulan 33 yolcu ise polis, umke ile jandarma tarafından çevredeki dinlenme tesislerine götürüldü.
yedek şoför İshak d, “ağrıdan bodruma 35 yolcu ve 3 mürettebat ile giderken, buzlanmadan dolayı otobüs kaydı kazanın sebebi bu” dedi.
yolculardan gizem k. ise, “kızım ile birlikte uyuyorduk. bir anda şiddetli bir gürültü oldu. ben korkudan bağırdım. ağrı”dan aydın”ın söke ilçesine gidiyorduk” diye konuştu.  haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası