banner
Spor

Aksaray’da çifte şampiyonluk sevinci

KADINLAR HENTBOLDA SÜPER LİGDEYİZ TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Aksaray Belediyespor, futbolda 20 yıllık şampiyonluk hasretine son vererek yaşattığı sevinç havasını sürdürürken sporseverleri sevindiren bir başka şampiyonluk haberi..

Aksaray’da çifte şampiyonluk sevinci
banner

KADINLAR HENTBOLDA SÜPER LİGDEYİZ

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Aksaray Belediyespor, futbolda 20 yıllık şampiyonluk hasretine son vererek yaşattığı sevinç havasını sürdürürken sporseverleri sevindiren bir başka şampiyonluk haberi de hentboldan geldi. Kadınlar Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Aksaray Belediyesi kadın hentbol takımımız normal sezonu 2.sırada tamamladı. Zonguldak’ta düzenlenen Play-Off grup mücadelesinde şampiyon olarak adını kadınlar hentbol liginde süper lige yazdırdı.  Zonguldak’ın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonda siyah beyazlı temsilcimiz sırasıyla Sivas Belediyesporu 29-21 yenerken Elazığspor ile 32-32 berabere kalarak puanları paylaştı. Play- Off grubu son iki maçında rakiplerine şans tanımayan Aksaray Belediyesi Kadın Hentbol Takımı Trabzon Ortahisarı 32-27, Kırşehir Belediyesporu da 27-25 yenerek şampiyon oldu ve adını kadınlar hentbol süper ligine yazdırdı.

‘ŞAMPİYONLUK ŞEHRİMİZE ÇİFTE MUTLULUK YAŞATTI’

Şampiyon sporcularla yemekte bir araya gelen Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, tek tek sporcu ve teknik heyeti tebrik ederek, “Sporda alt yapıya verdiğimiz önem meyvelerini veriyor. Hafta sonu futbolda yaşadığımız şampiyonluğun ardından kızlarımızın hentbolda elde ettiği şampiyonluk şehrimize çifte mutluluk yaşattı. Aksaray Belediyespor Kadın Hentbol Takımımız Süper Lig’de şehrimizin adını temsil edecek. Biz onlara her zaman güvendik. Hentbolda ki sağlam alt yapımızla milli takımlar seviyesinde sporcular yetiştirmeye ve önemli kulüplere sporcu göndermeye devam edeceğiz bu bağlamda emeği geçen tüm sporcu ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Çifte şampiyonluğumuz Aksaray’ımıza hayırlı olsun” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası