banner
13

Aksaray’da VIP taksi hizmeti

aksaray”da taksisini yenileyerek üst segmentte hafif ticari araç sahibi olan taksici İsmail acar, müşterilerine vip ulaşım hizmeti sunuyor. 175 bin lira masraf yaptığı aracında müşterilerinin rahat etmesi için her türlü..

Aksaray’da VIP  taksi hizmeti
banner

aksaray”da taksisini yenileyerek üst segmentte hafif ticari araç sahibi olan taksici İsmail acar, müşterilerine vip ulaşım hizmeti sunuyor.
175 bin lira masraf yaptığı aracında müşterilerinin rahat etmesi için her türlü hizmeti verdiklerini söyleyen acar: "müşterilerimizin rahat etmesi için her türlü hizmeti düşündüm. televizyon, su ısıtıcısı, müzik arşivi, film izleme ve her türlü sıcak soğuk içeceklerimiz bulunuyor. Öyle ki müşterimizin yolculuk esnasında şoför ile hiçbir şekilde bağı yok. Özgürce her türlü hizmeti kullanabiliyorlar" dedi.
yaklaşık 30 yıldır taksicilik yaptığı ifade eden acar, "müşterilerimize farklı bir hizmet vermek için böyle bir proje düşündüm. bu aracım da son teknolojiyi kullandım. bütün hizmeti aracımda buluşturdum” şeklinde konuştu.
acar, "müşterilerimize evlerindeki rahatlığı taksimiz de veriyoruz. müşterimiz yorgunsa kaliteli ve deri koltuklarımız da rahatça uyuyabiliyor. led ışık sistemini ayarlayıp kitap okuyabiliyorlar" dedi.
taksİmetre diŞinda ek Ücret almiyorum
vatandaşların ilk zamanlarda fiyatın yüksek olduğunu düşünmesinden dolayı biraz tedirgin yaklaştıklarını ifade eden acar, "taksimetre dışında hiçbir şekilde ek bir ücret almıyorum. bütün hizmetlerim ücretsizdir. birde aracımız 9 kişilik” şeklinde konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası