banner
13

Aksaray’dan sonbahar manzaraları

ihlara vadİsİ ve hasandaĞi sonbahar manzaralariyla bÜyÜlÜyor aksaray”ın güzelyurt ilçesi sınırları içerisindeki "kapadokya”nın incisi" olarak nitelendirilen ihlara”da sonbaharda oluşan renk cümbüşü, doğa tutkunlarını heyecanlandırıyor. 3 bin 268 metre yüksekliği ile..

Aksaray’dan sonbahar manzaraları
banner

ihlara vadİsİ ve hasandaĞi sonbahar manzaralariyla bÜyÜlÜyor

aksaray”ın güzelyurt ilçesi sınırları içerisindeki "kapadokya”nın incisi" olarak nitelendirilen ihlara”da sonbaharda oluşan renk cümbüşü, doğa tutkunlarını heyecanlandırıyor.
3 bin 268 metre yüksekliği ile erciyes dağı”ndan sonra orta anadolu”nun en yüksek ikinci dağı olan hasan dağı, sonbahar mevsiminde farklı bir güzelliğe bürünüyor.
ihlara vadİsİ gezgİnlerİn gÖzlerİnİ kamaŞtiriyor
hasandağı”ndan püsküren lavların soğumasıyla oluşan ihlara vadisi bu eşsiz doğal güzelliğiyle gezginler için ünlü bir yürüyüş rotası oluyor. dünyanın en büyük kanyonları arasında yer alan vadi, yürüyüş yapmayı sevenlerin de gözdelerinden.
kış mevsimin kapımıza dayandığı bugünlerde sonbaharın en güzel hallerini yansıtan ihlara vadisi, sarının ve yeşilin tonlarıyla bambaşka bir renk cümbüşü oluştururken, fotoğraf tutkunları anı ölümsüzleştirmek için vadiye akın ediyor.
bulutlarin sardiĞi hasandaĞi”nda sonbahar yÜzÜ
renk cümbüşünün yaşandığı sonbahar mevsimi aksaray”ın simgesi hasandağı”nda da eşsiz manzara görünümü sunuyor. aksaray”da sonbahar turu yapmak isteyen yerli ve yabancı turistlere seyrine doyum olmayan bir görünüm sunuyor. Özellikle bulutların dağın etrafını sarması ve dağın sadece üst kısımlarının görünmesi beyazın esrarengiz dokusu, etrafta sarı ve yeşilin tonları ile birleşerek sunduğu eşsiz güzellik fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor.  foto-haber: dilara çİftcİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası