banner
Spor

Aksarayspor Iğdır engelini de geçti

aksaray beledİyespor Üst siralara tirmaniŞini sÜrdÜrÜyor tff 3″üncü lig”de mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray belediyespor, iğdır deplasmanından galibiyetle döndü. 2″nci grupta zirve mücadelesi veren ve adım adım üst sıralara tırmanışını..

Aksarayspor Iğdır engelini de geçti
banner

aksaray beledİyespor Üst siralara tirmaniŞini sÜrdÜrÜyor tff 3″üncü lig”de mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray belediyespor, iğdır deplasmanından galibiyetle döndü. 2″nci grupta zirve mücadelesi veren ve adım adım üst sıralara tırmanışını sürdüren aksaray belediyespor, ligin 17″nci haftasında deplasmanda iğdır futbol kulübü”ne konuk oldu.
zirve mücadelesinden kopmak istemeyen futbol temsilcimiz hızlı başladığı karşılaşmanın 19″ıncı dakikasında alican tez”in golüyle öne geçti.

golden sonra da ataklarını sürdüren aksaray belediyespor, bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. devre aksarayspor”un 0-1 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda da güzel bir oyun sergileyen futbol temsilcimiz hasan gündoğdu”nun 48″inci dakikasında kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı ve 0-2 öne geçerek rahatladı.
farkı azaltmak isteyen iğdır 68″inci dakikada muhamammed”in golüyle skoru 1-2″ye getirdi.
karşılaşmanın kalan dakikaları karşılıklı ataklarla geçerken, skor değişmedi. aksaray belediyespor sahadan 1-2 galip ayrılan taraf oldu.

bir deplasmandan daha 3 puanla dönen aksaray belediyespor, puanını 27″ye yükselterek puan tablosunda 5″inci sırada yer aldı. aksaray ekibi,üst sıralara tırmanışını sürdürdü. haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası