banner
Spor

​Aksarayspor yara sarma peşinde

tff 3″üncü lig”de mücadele eden  aksaray belediyespor ligde hakem hatalarının damga vurduğu 6″ncı haftada sahasında kaybettiği çankaya maçının yaralarını sarmak istiyor.  tff 3″üncü lig”de mücadele eden  aksaray belediyespor ligde hakem..

​Aksarayspor yara sarma peşinde
banner

tff 3″üncü lig”de mücadele eden  aksaray belediyespor ligde hakem hatalarının damga vurduğu 6″ncı haftada sahasında kaybettiği çankaya maçının yaralarını sarmak istiyor. 

tff 3″üncü lig”de mücadele eden  aksaray belediyespor ligde hakem hatalarının damga vurduğu 6″ncı haftada sahasında kaybettiği çankaya maçının yaralarını sarmak istiyor. bu kapsamda çarşamba günü deplasmanda oynayacağı hatay erzinspor maçı hazırlıklarına başlayan futbol temsilcimiz bu maçı kazanarak geçen haftaki yenilgiyi unutturmak istiyor.
yaman ve yildirdim bu hafta sahada
çankaya karşılaşmasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen enes soy”un çarşamba günü forma giyemeyeceği öğrenilirken,  buca karşılaşmasında kırmızı kart gören ve geçen hafta çankaya randevusunda forma giyemeyen tecrübeli stoper fuat yaman”ın ise cezasının sona erdiği ve hatay deplasmanında olacağı belirtildi.  tecrübeli savunma oyuncusu, teknik heyetin şans vermesi halinde erzinspor mücadelesin de sahadaki yerini alabilecek. ayrıca siyah beyazlılarda iki hafta aradan sonra sakatlığı düzelen ve takımla çalışmalara başlayan furkan yıldırım”da görev verilmesi halinde takımdaki yerini alabilecek.
kalede deĞİŞİklİĞe gİdİlecek
aksaray belediyespor” da erzin maçı öncesi kalede değişiklik olması bekleniyor. son haftalarda beklenen performansın altında kalan ve yediği hatalı goller yüzünden eleştiri oklarına hedef olan barış başkan”ın dinlendirilmesi bekleniyor. teknik heyetin kalede barış başkan”ın yerine ilk 2 haftada kalede olan engin tuna”ya yeniden forma vermesi bekleniyor. siyah beyazlıların kalesinde gördüğü 5 golde bireysel hatalar yüzünden çok canı yandı. takıma saha içinde daha dikkatli olmaları yönünde uyarı yapıldı.
maçin hakemİ yİne İzmİr bÖlgesİnden
siyah beyazlı temsilcimizin çarşamba günü deplasmanda oynayacağı erzin maçının hakemi beli oldu. saat 14:30 da Şehit muhammet oğuz kılıç stadyumunda oynanacak mücadeleyi İzmir bölgesinden hakem erdem demirtaş yönetecek. siyah beyazlıların olaylı ve hakem hataların damga vurduğu maçın hakemi davut dakul çelik”te İzmir bölgesinden gönderilmiş ve ard arda İzmir bölgesi hakemlerinin gönderilmesi akıllarda soru işareti bıraktı.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası