banner
13

‘Artık kapı önlerine tandır kurulmuyor’

40 yaŞindan sonra İŞ hayatina atilan kadin gİrİŞİmcİ aİle desteĞİyle İŞlerİnİ bÜyÜttÜ aksaray”ın ortaköy ilçesinde 10 yıl önce ‘hanımeli gözleme” işletmesini açan selda kocagöl tek başına başladığı işi büyüterek 4..

‘Artık kapı önlerine  tandır kurulmuyor’
banner

40 yaŞindan sonra İŞ hayatina atilan kadin gİrİŞİmcİ aİle desteĞİyle İŞlerİnİ bÜyÜttÜ

aksaray”ın ortaköy ilçesinde 10 yıl önce ‘hanımeli gözleme” işletmesini açan selda kocagöl tek başına başladığı işi büyüterek 4 kişiye daha istihdam sağladı.
hayat şartlarından dolayı 40 yaşında iş hayatına atıldığını belirten kadın girişimci ortaköy”e açılan ilk gözlemecinin de kendi işletmeleri olduğunu sözlerine ekledi.
İlk başlarda ‘olacak mı olmayacak mı üstesinden gelebilecek miyiz” diye tedirgin olduklarını söyleyen selda kocagöl, pes etmeden 10 yıldır devam ettiklerini vurguladı.
eşi musa kocagöl”ün de desteğiyle işlerini büyüttüklerini ifade eden kadın girişimci, “İlk başta yalnız başıma idare ettim hem açtım hem pişirdim. ardından kardeşim yardıma gelmeye başladı. Şimdi 3 kadın çalışıyor yanımda birde erkek elemanımız var dışarıda ki siparişlere o gidiyor. eşimde kasada duruyor, sipariş alıyor, paketleme yapıyor” dedi.
İşletmesini ilk açtığında çeşidinin çok az olduğunu dile getiren kocagöl, 10 yılın ardından börek çeşidini 28″e çıkardığını ayrıca köfte, tavuk sote ve tost yaptıklarını belirtti.
apartmanların çoğalmasıyla işlerinin de arttığını söyleyen kocagöl: “apartmanlaşma çoğaldı kapılarının önü müsait olmadığı için tandır, ocak kurup börek yapamıyorlar. Özellikle yazın işlerimiz daha iyi oluyor, gurbetçiler geldiği zaman hareketlilik başlıyor. canları istedikçe taze taze gelip burada yiyorlar ya da sipariş veriyorlar” dedi. foto-haber: dilara çİftcİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası