banner
Gündem

Başkan Dinçer’e ziyaretler sürüyor

“Şehre katki saĞlayacak yatirimcilarin her zaman yanindayiz” aksaray ticaret ve sanayi odası yönetimi, belediye başkanı evren dinçer”e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. aksaray ticaret ve sanayi odası başkanı cüneyt göktaş, meclis..

Başkan Dinçer’e  ziyaretler sürüyor
banner

“Şehre katki saĞlayacak yatirimcilarin her zaman yanindayiz”
aksaray ticaret ve sanayi odası yönetimi, belediye başkanı evren dinçer”e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. aksaray ticaret ve sanayi odası başkanı cüneyt göktaş, meclis başkanı fatih tekin ve yönetim kurulu Üyeleri,belediye başkanı evren dinçer”i makamında ziyaret etti. başkan dinçer”e, yeni görevinde başarı dileklerinin iletildiği ziyaret kapsamında aksaray ticaret ve sanayi odası başkanı cüneyt göktaş, meclis başkanı fatih tekin ve yönetim kurulu üyeleri çalışmaları hakkında bilgi vererek, “ortak payemiz olan aksaray için gece gündüz çalışmaya hazırız.” dediler.  İş dünyasının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren belediye başkanı dinçer,yapılacak yatırımlarla şehre ekonomik ve istihdam katkısı sağlayacak her sanayiciye destek olacaklarını kaydetti ve nazik ziyaretlerinden dolayı atso yönetimine teşekkür etti.
dİnçer; ” engellerİ bİrlİkte aŞacaĞiz”
türkiye beyazay derneği aksaray Şube başkanı doç. dr. mustafa kayıhan erbaş, türkiye sakatlar derneği aksaray Şube başkanı bekir kaya, engelli dernek başkanları ve temsilcilerinden oluşan engelliler platformu heyeti, aksaray belediye başkanı evren dinçer”i makamında ziyaret etti. dernek başkanları; temsil ettikleri derneklerin yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgi verirken, başkan dinçer”e yeni görevinde başarılar dilediler. belediye başkanı evren dinçer ise yaptığı açıklamada aksaray belediyesi olarak her zaman engellilerin yanında olduklarının altını çizerek “engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için el ele vereceğiz ve engelleri birlikte aşacağız” dedi. başkan dinçer, türkiye beyazay derneği aksaray Şube başkanı doç. dr. mustafa kayıhan erbaş, türkiye sakatlar derneği aksaray Şube başkanı bekir kaya engelli dernek başkanları ve temsilcilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
engellİ annelerİ derneĞİnden zİyaret
belediye başkanlık makamında ziyaretleri kabul eden belediye başkanı evren dinçer”i engelli anneleri derneği başkan yardımcısı nesrin eskil ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. dernek başkan yardımcısı eskil; yaptığı açıklamada ” başkanımız evren dinçer beye yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. bizler engelli anneleri derneği olarak yeni başkanımızın her zaman engellilerin yanında olduğunu biliyoruz. başkanımıza hem dernek hem de şahsım adına görevinde başarılar diliyoruz. yeni dönemde birlikte güzel işlere imza atacağımızı ümit ediyoruz" diye konuştu. başkan dinçer ise nazik ziyaretlerinden dolayı  teşekkür ederek, “engelli bireylerimiz için tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız . engelli bireylerimiz her zaman gözettiğimiz, her projemizde onlara nasıl katkı sağlayacağımızı düşündüğümüzden emin olabilirsiniz. onlar için çalışmaya, geleceğe güvenle bakabilmeleri adına mesai yapmaya devam edeceğiz. ziyaretinizden dolayı sizlere de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
İŞkur ve sgk İl mÜdÜrlerİnden zİyaret
İŞkur müdürü mahmut akkuş ve aksaray sgk İl müdürü bilal akgün aksaray belediye başkanı evren dinçer”i makamında ziyaret etti. İŞkur müdürü mahmut akkuş ve aksaray sgk İl müdürü bilal akgün belediye başkanı evren dinçer”i tebrik ederek görevinde başarılar diledi. başkan dinçer ise nazik ziyaretlerinden dolayı il müdürleri akkuş ve akgün”e teşekkür etti
 
 
mÜftÜlÜk heyetİnden hayirli olsun zİyaretİ
aksaray İl müftüsü cemalettin bal, İl müftü yardımcısı yaşar zengin ve beraberindeki heyet aksaray belediye başkanı evren dinçer”i makamında ziyaret etti. müftü cemalettin bal, aksaray”da ramazan dolayısıyla yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler aktardı. başkan dinçer”e yeni görevinde başarılar diledi. başarı dileklerinin iletildiği ziyaret kapsamında başkan dinçer ; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl müftüsü cemalettin bal, İl müftü yardımcısı yaşar zengin ve beraberindeki yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
selİme beledİye baŞkani levent çevİk, baŞkan dİnçer”İ zİyaret ettİ
aksaray”ın turizm beldesi selime”de belediye başkanlığına seçilen levent çevik, aksaray belediye başkanı evren dinçer”i ziyaret etti. başkanlık makamında samimi ortamda gerçekleşen görüşmenin ardından selime belediye başkanı levent çevik belediye başkanı evren dinçer”i tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. selime belediye başkanı çevik yapmış olduğu ziyaretin anısına aksaray belediye başkanı dinçer” el dokuması halı hediye etti. başkan dinçer ise selime kasabasında belediye başkanlığına seçilen levent çevik”e nazik ziyareti ve hediyesinden dolayı teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.
asÜ tip fakÜltesİ heyetİ dİnçer”e hayirli olsun zİyaretİnde bulundu
asÜ tıp fakültesi dekanı prof. dr. namık Özkan beraberindeki heyet, aksaray belediye başkanı evren dinçer”i makamında ziyaret etti. başkan dinçer”e yeni görevinde başarılar dileyen prof. dr. Özkan, hayırlı olsun dileklerini iletti. başkan dinçer”de nazik ziyaretlerinden dolayı asÜ heyetine teşekkür etti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası