banner
13

‘Bebek sağlığı her şeyden önemli’

piyasada yüzlerce olan bebek ürünleri, farklı çeşitte ve kalite de halka sunuluyor. kalitesine, rengine, kullanıldığı malzemeye göre değişiklik gösteriyor. aileler bebek ürünlerini alırken dikkat etmesi gerekenler konusunda bebek dünyası işletmecisi..

‘Bebek sağlığı her şeyden önemli’
banner

piyasada yüzlerce olan bebek ürünleri, farklı çeşitte ve kalite de halka sunuluyor. kalitesine, rengine, kullanıldığı malzemeye göre değişiklik gösteriyor.
aileler bebek ürünlerini alırken dikkat etmesi gerekenler konusunda bebek dünyası işletmecisi İbrahim talay, müşterilere aldıkları ürünleri detaylı bilgileri ve kullanım şekilleri konusunda araştırma yapmalarını tavsiye ediyor.
18 yıldır bebek ürünleri satan talay, bebek kıyafetleri, aksesuar grubu, oyuncak grubu ve beşik ve bebek arabası grupları gibi birçok ürün yelpazesini müşterilerine sunuyor. neredeyse her firmaya ait ürünlerin mevcut olduğunu dile getiren talay, “bir bebeğinin ihtiyacı olan ürünlerin en doğal ve kalitelisini aksaray halkına sunuyoruz”dedi.
çocukların ağızlarından düşürmedikleri biberon ve emziklerde de standartlara dikkat etmesi gerektiğini ifade eden talay, “kullanılan şampuanların tarihleri, kaç yılında üretiliyor sonra; emzik, biberon grubu ürünlerin çıkış yerlerini iyi araştırmalarını öneriyorum. kullanılan malzemelerin doğal olup olmadığı çok önemli bir konu. barkot sistemine de dikkat etmelerinde fayda var. müşterilerimiz bu tarz ürünleri tedarik ettikleri yerlere dikkat etmeleri gerekiyor”dedi.
tekstil ürünlerinde yüzde 100 pamuklu ürünlerin tercih edilmesi gerektiğini söyleyen talay, “müşterilerimizin türkiye”de üretilmiş bebek ürünlerini tercih etmelerini öneririz. türkiye”deki ürünler özellikle çin”den gelen ürünlere göre daha kaliteli oluyor. Özellikle boyama da bunu görüyoruz. bebeklerin cildi çok hassas olduğu için marka gruplarını tercih etmelerini daha doğru olur. Özellikle bebek kıyafetleri, biberon, emzik gibi gruplar için”ifadesini kullandı.
çocukların gün içinde en çok oyuncakla haşır neşir nesir olduklarını ifade eden talay, “ailelerin bu grupta da özellikle ce ibaresini görmeden oyuncak almamaları ve aldıkları ürünlerin lisanslı olup olmadığına dikkat etmeleri gerekir. oyuncak genellikle çin”den geldiği için sağlık bakanlığı denetimi var ama denetimsiz gelen ürünlerde mevcut. bu konuda alıcı olan firmaların buna dikkat etmesi lazım. Ürüne bakıldığında kalitesinden bile anlayabilirler”şeklinde konuştu.
en çok sattıkları ürünlerin bebek arabası olduğunu dile getiren talay, “bebek arabalarımızda en önemli husus frenleme ve kilitleme mekanizmaları olarak karşımıza çıkıyor. bebek arabaları eğimli bir yüzeyde kullanıldığı zaman frenleme ve kilitleme mekanizmaları bebeğin kayıp düşmesini önleyebiliyor. aracın güvenliği aynı zamanda bebeğin güvenliği anlamına geliyor”dedi.
Ürünlerin fiyatlarından bahseden talay,”bebek odası grubu beşik gibi ürünleri tam detaylı maliyeti 3000 ile 6000 arasında değişiyor. seçecekleri ürünün kalitesine göre de farklılık gösteriyor”diye ekledi. foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası