banner
Spor

​Belediyespor ‘dan ağır ceza mahkemesi Başkanı’na ziyaret

türkiye hentbol fed.yön kur. Üyesi , a milli tak.as başkanı ve kulüp yöneticileri durmuş sönmez, hacı  köksal ile  nedim deniz ; ağır  ceza mahkeme başkanı  ve adalet komisyonu başkanı seyfullah..

​Belediyespor ‘dan ağır ceza mahkemesi Başkanı’na ziyaret
banner

türkiye hentbol fed.yön kur. Üyesi , a milli tak.as başkanı ve kulüp yöneticileri durmuş sönmez, hacı  köksal ile  nedim deniz ; ağır  ceza mahkeme başkanı  ve adalet komisyonu başkanı seyfullah sarıgül”ü ziyaret ederek milli takim forması hediye ettiler.
türkiye hentbol fed.yön kur. Üyesi , a milli tak.as başkanı ve kulüp yöneticileri durmuş sönmez, hacı  köksal ile  nedim deniz ; ağır  ceza mahkeme başkanı  ve adalet komisyonu başkanı seyfullah sarıgül”ü ziyaret ederek milli takim forması hediye ettiler.aksaray belediye spor”u yakından takip ettiğini ve başarılar dilediğini söyleyen sarıgül, a milli hentbol takımımızın aksaray”da oynadığı maçları da izlediğini ve alınan galibiyetlerden çok mutlu olduğunu, ziyaret için teşekkür ettiğini söyledi.(haber merkezi )

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası