banner
Spor

Belediyespor hentbolda yine galip

türkiye kadınlar hentbol 1″inci liginin 9″uncu hafta maçında aksaray belediyespor, deplasmanda antalya gazi gsk ile karşılaştı. ligde maç fazlası ile lider durumda bulunan belediye sporlu kızlarımız, antalya deplasmanından iyi oyun..

Belediyespor hentbolda yine galip
banner

türkiye kadınlar hentbol 1″inci liginin 9″uncu hafta maçında aksaray belediyespor, deplasmanda antalya gazi gsk ile karşılaştı. ligde maç fazlası ile lider durumda bulunan belediye sporlu kızlarımız, antalya deplasmanından iyi oyun ve iyi skor ile ayrıldı.
İlk devresini 13-12 önde tamamlayan kızlarımız, maçın 2″inci devresinde oyuna tecrübeli oyuncuları kaptan esra, halise ve kezban”ın ağırlığını koyması ile rahat bir oyun ile maçı 33-25 kazandı. teknik heyet maçta tüm oyuncularına şans verdi. gollerimiz kezban (7), emine (6), halise( 5), esra (4,) tugba (4), zehra (3), yıldız (3), ebru (1) dan geldi. bu maç ile aksaray belediyespor ilk devredeki maçlarını tamamlamış oldu. son haftayı bay olduğu için maç yapmadan geçirecek belediyespor, elazig”da 13-15 aralık tarihlerindeki türkiye kupası 1″inci tur maçları için hazırlıklarına ara vermeden devam edecek.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası