banner
13

Berber ve kuaför ücretleri zamlandı

aksaray”da berber ve kadın kuaförü ücretlerine zam yapıldı. yapılan zamların ardından açıklamalarda bulunan berberler, kuaförler ve güzellik salonları odası başkanı mehmet doğan, aksaray”da fiyat tarifesinin güncellendiğini söyledi. berber kuaför ve güzellik salonlarının..

Berber ve kuaför ücretleri zamlandı
banner

aksaray”da berber ve kadın kuaförü ücretlerine zam yapıldı. yapılan zamların ardından açıklamalarda bulunan berberler, kuaförler ve güzellik salonları odası başkanı mehmet doğan, aksaray”da fiyat tarifesinin güncellendiğini söyledi.
berber kuaför ve güzellik salonlarının kullandıkları malzeme girdilerine gelen zamlar nedeniyle zorlandıklarını söyleyen doğan, “Üyelerimizle birlikte yeni bir fiyat listesi oluşturduk.  alınan karar tüm berber ve kuaförlere ulaştırıldı. berberler ve kuaförler, pandemi döneminde maliyet artışını müşterilerine yansıtmamaya çalıştıklarını fakat giderlerin artması nedeniyle bu durumu sürdüremediklerini ifade ettiler. her sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzde de maalesef fiyat artışları yaşanmaktadır” dedi.
güncellenen tarifeye göre fiyatların şu şekilde olduğu bildirildi: saç, sakal, yıkama ve fön 75 lira. saç kesimi 35 lira, sakal kesimi 25 lira, ense temizleme 20 lira, saç boyama 180 lira, dükkân dışı tıraş 130 lira, damat tıraşı 300 lira. makyaj hariç gelin başı 450 tl, manikür 75 tl, pedikür 75 tl, saç kesme ve şekil verme 50 tl, fön çekme ve saç yıkama 50 tl, kaş boyama 25 tl, bıyık ve kaş alma 40 tl. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası