banner
13

Bir Türk markası: Mabel Çikolata

geleneksel üretim anlayışını teknoloji ile birleştiren ‘mabel çikolata”da hediye kutuları, kız isteme tepsileri gibi özel günler için çikolatayı kapsayan her şey buluyor. tezgâhlarını süsleyerek yeni yıl için hazırlık yaptıklarını dile..

Bir Türk markası: Mabel Çikolata
banner

geleneksel üretim anlayışını teknoloji ile birleştiren ‘mabel çikolata”da hediye kutuları, kız isteme tepsileri gibi özel günler için çikolatayı kapsayan her şey buluyor.
tezgâhlarını süsleyerek yeni yıl için hazırlık yaptıklarını dile getiren mabel çikolata sorumlusu merve dinç, “yeni yıl için kar küreleri ve özel kutularımız geldi. yeni yılda yenilikleri takip etmeye çalışıyoruz” dedi.
çevre illerden de çok fazla talep olduğunu söyleyen dinç, “çikolatalarımızda hiçbir katkı maddesi bulunmuyor. burada çikolataların saklama koşullarına kadar her şeyi titizlikle yapıyoruz” ifadesini kullandı.
el ürünlerinin çok tercih edildiğini dile getiren dinç, “bir türk markası olan mabel çikolata, kalite konusundaki prensipleriyle ‘bitter” gibi sert, tüketicisine yaklaşımında ise ‘sütlü” çikolata gibi sevgi dolu diyebiliriz. mabel çikolata geçmişte yaptığı işlerle takdir edilen bir işletme olduğu için bizde bu geleneği yaşatarak gelecekte de lezzetli çikolatalarımızla anılmak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
her zaman daha iyi işler yapmanın peşinde olduklarını aktaran dinç, “stok bulundurmuyoruz. bu dükkân içerisinde gördüğünüz kadar çikolatalarımız var. bu yüzden bir depomuz da yok. kapalı ve açık çikolatalarımız bulunuyor. fiyatlarımız 80 tl ile 150 tl arasında değişiyor” diye konuştu. foto-haber:Şeyda coŞar
 
 
 
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası