banner
13

‘Bu işinde kendine özgü incelikleri var’

aksaray”da ki tek çanta tamircisi olan ceylan gül, yırtılan, parçalanan, fermuarı bozulan çantaları ve valizleri 18 yıldır özenle tamir ediyor. bu işi tecrübe ve yılların verdiği birikimle yaptığını söyleyen gül,..

‘Bu işinde kendine  özgü incelikleri var’
banner

aksaray”da ki tek çanta tamircisi olan ceylan gül, yırtılan, parçalanan, fermuarı bozulan çantaları ve valizleri 18 yıldır özenle tamir ediyor.
bu işi tecrübe ve yılların verdiği birikimle yaptığını söyleyen gül, “tamire ihtiyacı olan her türlü bavul ve çantaları eskisinden daha iyi duruma getiriyoruz. her türlü bayan çantası, sırt çantası, bavul ve valiz  tamiri işlerini yapıyoruz” dedi.
günde en az 20 çanta tamiri yaptığını anlatan gül, “İnsanların evinde tamir olması için bekleyen birçok çantası var. yerimiz kuytu bir yerde olmasına rağmen insanlar bizim yerimizi bilir. aynı zamanda çanta imalatı yapıyoruz. aksaray”da çanta imalatı ve tamiri konusunda tek olduğumuz için işlerimiz çok yoğun. ayakkabıcılarda bu işi yapmaya çalışıyor fakat bizim yaptığımız işçiliğimizle aynı değerde ve kalitede olamaz. bu işin kendine özgü incelikleri bulunuyor” şeklinde konuştu.
Öğrenci çantalarının çok fazla geldiğini anlatan çelik, bunların yanı sıra seyahat için kullanılan büyük çanta ve bavulların da tamirinin en fazla yapılanlar arasında olduğunu söyledi ve ekledi, “bavul fiyatlarının pahalı olmasından dolayı öğrenciler, ellerinde bulunan bavullarını küçük bir masrafla buraya gelip tamir ettiriyorlar. çanta ve valiz tamirinde fiyatlar yaptığımız emeğe ve kullandığımız malzemeye göre değişiyor. müşterilerime tavsiyem en ufak bir arıza olduğunda çantalarını atmamaları ve bu çantaların tamirlerinin mümkün olduğunu belirtmek isterim” foto-haber: Şeyda coŞar
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası