banner
Spor

Büyük Gurur

İtalya”da gerçekleştirilen down sendromlular avrupa oyunlarında 16 altın 22 gümüş ve 14 bronz madalya kazanan milli sporcularımız yurda döndü down sendromlular avrupa oyunlari”nda altin madalya kazanan sporcu coŞku İle karŞilandi..

Büyük Gurur
banner

İtalya”da gerçekleştirilen down sendromlular avrupa oyunlarında 16 altın 22 gümüş ve 14 bronz madalya kazanan milli sporcularımız yurda döndü

down sendromlular avrupa oyunlari”nda altin madalya kazanan sporcu coŞku İle karŞilandi
İtalya”da düzenlenen 2021 down sendromlular avrupa oyunları”nda altın madalya kazanan Özel sporcular down futsal milli takımı oyuncularından hüseyin dinç, memleketi aksaray”da coşkuyla karşılandı.
İtalya”da düzenlenen 2021 down sendromlular avrupa oyunları”nda altın madalya kazanan Özel sporcular down futsal milli takımı oyuncularından hüseyin dinç aksaray valisi hamza aydoğdu”yu ziyaret etti. valilik makamına girdiğinde kendisine kucak açarak ‘Şampiyon hoş geldin” diyerek karşılayan vali hamza aydoğdu”ya sarılan milli sporcu şampiyonluk sevincini vali aydoğdu ile paylaştı.

milli takımın kalecisi özel sporcu hüseyin dinç”in sıcak ve içten davranışları karşısında duygulanan vali hamza aydoğdu “seninle gurur duyuyoruz, iyi ki varsın şampiyon” diyerek özel sporcuya sarılıp tebrik etti. 
 Özel sporcular down futsal milli takımını aksaray”da kampa davet eden vali hamza aydoğdu aksaray”ın kamp alanı ve diğer spor altyapısına sahip olduğunu belirtti. koyu beşiktaş taraftarı olan milli sporcunun kartal pençesi hareketine karşılık veren vali aydoğdu, “bir fenerbahçeli olarak bugün senin için bu hareketi yapıyorum.” diyerek karşılık verdi.

İtalya”da düzenlenen 2021 down sendromlular avrupa oyunları”nda altın madalya kazanan futsal milli takımı”nın oyuncularından aksaraylı hemşehrimiz hüseyin dinç, belediye başkanı dr. evren dinçer”i ziyaret etti. ziyarette;  anne aysel dinç, baba hasan dinç, belediye meclis üyesi cem elibol, Özel sporcular spor federasyonu İl temsilcisi Şükran gevenç”te yer aldı. hüseyin dinç”in başarısının aksaray”ı gururlandırdığını belirten belediye başkanı dr. evren dinçer, hediye takdiminde bulunarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
cumhurbaŞkani”nin selamini İlettİ
ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, İtalya”da organize edilen 2021 down sendromlular avrupa oyunları”nda avrupa Şampiyonu olan down sendromlular futsal milli takımı kalecisi hemşehrimiz hüseyin dinç”i ve ailesini tebrik ederek, cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”ın selamını iletti. cumhuriyet tarihinde görülmemiş özel bir başarı ile ülkemizi gururlandıran milli takımı canı gönülden tebrik ettiğini dile getiren başkan altınsoy, “yıllar önce evlerine kapatılan bu yavrularımız, devletimizin verdiği destek sayesinde artık evlerden çıkıp spor sahalarına, türkiye sınırlarını aşarak gerek avrupa”da gerek dünyada şanlı bayrağımızı dalgalandırıyorlar” dedi.
tÜm sporcularimizla gururluyuz
gençlik ve spor İl müdürü aslan yıldız ise Özel sporcular down futsal milli takımı”nın İtalya”da düzenlenen şampiyonada altın madalya kazandığını hatırlattı. Şampiyon olan takımı tebrik eden yıldız, "hüseyin kardeşimizin milli takımımızın en önemli sporcularından biri olduğunu düşünüyorum. aksaray olarak tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz" dedi.
Örnek bİr baŞari elde edeceĞİz
down sendrom federasyon temsilcisi cem elibol, “İlk defa 16 ülkenin katıldığı avrupa down sendromlular Şampiyonası”nda türkiye”miz futsal da avrupa Şampiyonu oldu. bu takımda aksaraylı bir sporcunun olmasından mutluluk duyuyorum. böyle özel çocukların sporda başarısı diğer sporcularımıza da örnek olacaktır. emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası