banner
Asayiş

Dalgınlık ve dikkatsizlik kazalara neden oldu

havaların sıcak seyretmesi, yaya ve sürücülerin dikkatlerine de olumsuz yönde yansırken bu durum kazaların da artmasına neden oldu. aksaray”da dün 3 farklı yayaya çarpma kazaları yaşandı. havaların sıcak seyretmesi, yaya..

Dalgınlık ve dikkatsizlik  kazalara neden oldu
banner

havaların sıcak seyretmesi, yaya ve sürücülerin dikkatlerine de olumsuz yönde yansırken bu durum kazaların da artmasına neden oldu. aksaray”da dün 3 farklı yayaya çarpma kazaları yaşandı.
havaların sıcak seyretmesi, yaya ve sürücülerin dikkatlerine de olumsuz yönde yansırken bu durum kazaların da artmasına neden oldu. aksaray”da dün 3 farklı yayaya çarpma kazaları yaşandı.
yaŞli adam karŞiya geÖemedİ
aksaray”da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. alınan bilgiye göre taşpazar mahallesi kafeler caddesinde yolun karşısına geçmek isteyen 60 yaşındaki recep k “ye otomobil çarptı. çarpmanın etkisi ile yola düşen recep k yaralandı. kazayı gören vatandaşlar 112 acil servis ekiplerine bildirdi. kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. ambulansla aksaray eğitim ve araştırma hastanesi”nde tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.polis araştırma başlattı.
otomobİlİn çarptiĞi
çocuk aĞir yaralandi
aksaray”da otomobilin çarptığı çocuk ağır yaralandı. alınan bilgiye göre, fadime k (48) idaresindeki otomobil, laleli mahallesi 4409 sokakta yolun karşısına geçmek isteyen 7 yaşındaki a.k “ye çarptı. çarpmanın etkisi ia.k ağır yaralandı. olay yerine çağrılan 112 acil servis ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı ambulansla aksaray eğitim ve araştırma hastanesi”ne kaldırıldı. tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
otomobİl çarpip kaçti
aksaray”da yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya araç çarptı. araç yaralıya yardım yerine olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. alınan bilgiye göre sanayi içerisinde yolun karşısına geçmek isteyen 29 yaşındaki yaşar i.”ya otomobil çarpıp kaçtı. kazayı gören vatandaşlar 112 acil servis ekiplerine bildirdi. kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. ambulansla aksaray eğitim ve araştırma hastanesi”nde tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.  olay yerinden çarpıp kaçan araç ile ilgili polis araştırma başlattı.foto-haber: erkan altuntaŞ
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası