banner
Spor

Doğa sporlarının ilgi görmesi hedefleniyor

spor ve sağlık alanında ihtisaslaşan aksaray Üniversitesi”nde (asÜ) hem etkinliklerin sayısı artıyor hem de farklı branşlara dair akademik ve sosyal faaliyetler çeşitleniyor. spor bilimleri fakültesi öğrencileri, son yılların en dikkat..

Doğa sporlarının ilgi görmesi hedefleniyor
banner

spor ve sağlık alanında ihtisaslaşan aksaray Üniversitesi”nde (asÜ) hem etkinliklerin sayısı artıyor hem de farklı branşlara dair akademik ve sosyal faaliyetler çeşitleniyor.
spor bilimleri fakültesi öğrencileri, son yılların en dikkat çeken branşlarından birisi haline gelen dağcılıkla alakalı kapsamlı bir tırmanma eğitiminden geçti. kampüste bulunan tırmanma platformunda bir araya gelen öğrenciler, hazırlık aşamasından sporun uygulanma sürecine kadar tüm detayları bizzat deneyimledi. doğa sporları dersi kapsamında yapılan etkinlikte öğrencilere, akademisyenler tuncay Öcal ve rıfat demir ile dağcılık İl temsilcisi İsmail demirezen eşlik etti.cesaret, dayanıklılık, sabır, dikkat ve güç gerektiren bir branş olan dağcılık sporunun şehirde de daha fazla ilgi görmesi adına benzeri faaliyetlerin süreceği belirtildi.  (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası