banner
13

Enerjide tasarruf dönemi

elektriğe gelen son zamla birlikte vatandaşlar tasarruf amacı ile led ürünlere yönelirken esnaflar güneş enerjisi panelleri kurdurarak elektriğin bir kısmını buradan karşılamaya başladı. aksaray”da elektrik sektöründe 20 yıldır faaliyet gösteren..

Enerjide tasarruf dönemi
banner

elektriğe gelen son zamla birlikte vatandaşlar tasarruf amacı ile led ürünlere yönelirken esnaflar güneş enerjisi panelleri kurdurarak elektriğin bir kısmını buradan karşılamaya başladı.
aksaray”da elektrik sektöründe 20 yıldır faaliyet gösteren İbrahim sevdi, led ürünlerine talebin arttığını söyledi. sektör hakkında bilgi veren sevdi şöyle konuştu: “sektörde her geçen yıl kendimizi yeniliyoruz. artan maliyetler sonrası vatandaşlarımız, güneş panelleri ve led lambalar ile enerjide tasarrufa yöneldi. İşletme olarak inşaatlarda ve fabrikalarda elektrik tesisatları döşüyoruz. bunun yanında trafo kurulumu da yapıyoruz. panel sistemi maliyetli olduğu için genel olarak iş yerleri tercih ediyor ve elektriğin belli bir kısmını kurduğu panelden sağlıyor. kurumlar bazı dönemlerde ise fazla gelen elektriği elektrik firmalarına satıyorlar.”
elektrik fiyatlarının artmasından dolayı vatandaşların led teknolojisi ile aydınlatma noktasında ciddi tasarruf sağladığını ifade eden sevdi, “eski sarı lambaların devri kapandı. günümüzde de tasarruf ampulleri yerini led ürünlere bıraktı. artık ev ve iş yerlerini aydınlatmada led kullanılıyor. normal ampullere göre enerji tasarrufu ve aydınlatma konusunda bir hayli iyi olan led ampuller, sundukları avantajlar ile her kesimin bu dönemde ilgisini çekiyor. vatandaşlar hem bütçelerine katkı sağlıyor, hem de daha güzel aydınlatma olanağına kavuşuyor. her geçen gün led lambasına talep artıyor” diye konuştu.
‘kur nedenİ İle gÜnÜ
bİrlİk teklİf verİyoruz”
döviz kuru artışının maliyetleri de artırdığını belirten sevdi, “bizde bu dönemde yeni işlerimizde günü birlik teklifler veriyoruz ve verdiğimiz teklif 3 gün geçerli. müşterimiz teklifi kabul ederse ödemesini alıp hemen işe başlıyoruz. birde sektörde tedarik konusunda sıkıntı çekiyoruz. birçok firma bu dönemde zam geleceği için elinde mal olmadığını söyleyip piyasaya ürün göndermiyor” şeklinde konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası