banner
Spor

Final Maçı Mersin’de

spor toto bölgesel amatör lig 5″inci grupta şampiyon olan aksaray belediyespor akşehirspor ile 05 mayıs 2019 tarihinde mersin şehir stadında saat 15.00‘da karşı karşıya gelecek. aksaray belediye spor teknik direktörü..

Final Maçı Mersin’de
banner

spor toto bölgesel amatör lig 5″inci grupta şampiyon olan aksaray belediyespor akşehirspor ile 05 mayıs 2019 tarihinde mersin şehir stadında saat 15.00‘da karşı karşıya gelecek. aksaray belediye spor teknik direktörü aydın yavuz nezaretinde siyah beyazlı ekip hazırlıklarını sürdürürken, 68 gençlik ise deplasman hazırlıklarına şimdiden başladı. aksaraylı iş adamalı ise takımı destek için şimdiden otobüs desteği vermeye başladılar.
rakibimiz akşehirspor”u tanıyalım
Önümüzdeki pazar günü mersinde oynanacak olan aksaray belediyesporun rakibi konya temsilcisi akşehirspor bölgesel amatör lig 6. grubunu 60 puanla lider olarak tamamladı. akşehirspor 6″ıncı grupta oynadığı 24 maçta 19 galibiyet 3 beraberlik 2 mağlubiyet alırken rakip filelere 54 gol attı. kalesinde 17″de gol gördü. 37 gol averajı bulunan akşehirspor 60 puanla grubunu lider tamamladı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası