banner
Spor

Fırsat teptik

tff 3.  lig 1. grup”ta mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray belediyespor ligin 15. haftasında sahasında artvin hopaspor takımını konuk etti. karşılaşmanın ilk devresinde baskılı bir futbol sergileyen siyah-beyazlı temsilcimiz girdiği..

Fırsat teptik
banner

tff 3.  lig 1. grup”ta mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray belediyespor ligin 15. haftasında sahasında artvin hopaspor takımını konuk etti.
karşılaşmanın ilk devresinde baskılı bir futbol sergileyen siyah-beyazlı temsilcimiz girdiği pozisyonları golle sonuçlandıramadı ve ilk devre 0-0 beraberlikle tamamlandı.
İkinci devrede de istekli bir oyun sergileyen futbol temsilcimizin baskıları sonuç vermedi. karşılaşmanın son bölümlerinde rakibin de 10 kişi kalması ile adeta tek kale bir mücadele sergileyen futbol temsilcimiz bir türlü aradığı golü bulamadı.
karşılaşma başladığı gibi 0-0 beraberlikle sonuçlandı.
zirvede dengelerin değiştiği haftada futbol temsilcimiz altın değerinde bir üç puanı da sahada bırakmış oldu. galibiyetin bir üst sıraya taşıyacağı haftada fırsat tepen temsilcimiz 26 puanla yer puan tablosunda 4. sıradaki yerini muhafaza etti. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası