banner
Asayiş

Hastaneye gitmek istemeyen sürücüyü sağlık memuru ikna etti

Aksaray’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı. Kazada yaralanan sürücü ve arkadaşına ilk müdahaleyi çevrede bulunan sağlık memuru yaptı. Kaza, Çerdiğin Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi.  Cüneyt A. (39) yönetimindeki..

Hastaneye gitmek istemeyen sürücüyü sağlık memuru ikna etti
banner

Aksaray’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı. Kazada yaralanan sürücü ve arkadaşına ilk müdahaleyi çevrede bulunan sağlık memuru yaptı.

Kaza, Çerdiğin Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi.  Cüneyt A. (39) yönetimindeki plakasız motosiklet, kavşakta Ferhat S.(35) yönetimindeki 68 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Kazada başında kask olmayan motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan Ali D. (38) yola savrularak yaralandı. Hastane acil servisinde çalışan sağlık memuru Orhan Dinleyici kazayı görüp yaralılara ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. Sağlık memuru, yaralı sürücüyü hastaneye gitmesi için ikna etmeye çalıştı.

YARALI SÜRÜCÜ ‘İŞE GİTMEM LAZIM’DEDİ

Ayağından yaralanan motosiklet sürücüsü Cüneyt A., “Abi benim işe gitmem lazım. Beni hastaneye götürmeyin” dedi. Orhan Dinleyici, “ Kaza sonrası seni yoldan biz kaldırdık. Ayağında sıkıntı var. Kazanın şoku ile kendinde değilsin. Senin mutlaka hastaneye gitmen gerekiyor. Hastanede tedavin yapılınca iş yerini arayıp durumu bildirirsin” diyerek yaralı sürücüyü hastaneye gitmesi için ikna etti. Olay yerine gelen 112 ekiplerince yaralı sürücü Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası