banner
Asayiş

Hayat kurtarmak onların kanında var

türk polis teşkilatı”nın 174. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde aksaray emniyet müdürlüğü”nde polisler kan bağışında bulundu. karabaĞ: "canimizin yaninda kanimizi da vermeye ant İçtİk” aksaray İl emniyet müdürlüğü bahçesine gelen..

Hayat kurtarmak onların kanında var
banner

türk polis teşkilatı”nın 174. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde aksaray emniyet müdürlüğü”nde polisler kan bağışında bulundu. karabaĞ: "canimizin yaninda kanimizi da vermeye ant İçtİk”

aksaray İl emniyet müdürlüğü bahçesine gelen mobil kan bağış aracı polis memurlarından kan aldı. İl emniyet müdürü ali karabağ da kan verirken yaptığı açıklamada; "kızılay başkanlığımızın kan bağışı kampanyasına bizde emniyet teşkilatı olarak, ‘hayat kurtarmak senin kanında var” sloganı ile emniyet teşkilatımızın 174″üncü kuruluş yıldönümü münasebeti ile emniyet bahçemizde kan vererek katkıda bulunmak istedik. malumunuz polislik mesleği bilinçli bir meslek. bizim polis dediğimiz de canından feragat eden, fedakârlık yapan öz verili bir meslektir. biz bu kampanya ile vatanımız için, milletimiz için canımızın anında kanımızı da vermeye ant içtik. bu kampanyaya da katkıda bulunmak istedik" diye konuştu.
“polİslİk mesleĞİnİn sermayesİ canidir”
aksaray emniyet müdürlüğü önünde düzenlenen kan bağışı kampanyasına, emniyet mensuplarının yanı sıra birim müdür ve müdür yardımcıları da katıldı. türk polis teşkilatı”nın 174. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kızılay ile işbirliği yaparak, bağış kampanyası düzenlediklerini belirten İl emniyet müdürü trafik Şube müdürü İlhan Özdemir, ”polislik mesleğinin sermayesi canıdır, nerede ne zaman görev yaparsak yapalım. kazalara müdahale ederken kurtardığımız yaralılar oluyor. bu durumda ilk ihtiyaç duyduğumuz yer kızılay, bizde polis haftası nedeni ile kızılay”a kan bağışında bulunuyoruz. bu gün 100″ün üzerinde kan bağışı oldu. bu vesile ile görevi başında şehit olan tüm emniyet mensuplarına allah”tan rahmet gazilerimize de acil şifalar diliyorum." dedi. foto-haber: dilara arslangedİklİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası