banner
13

Her yaşa ve moda uygun çanta

kadın çantası, valiz, cüzdan, spor ve sırt çantası alışverişlerinde farklı markaların çeşitli alternatiflerini bir araya getiren kültür parksite avm içerisinde yer alan polo club & elizabeth çanta sektöründe en çok tercih..

Her yaşa ve moda uygun çanta
banner

kadın çantası, valiz, cüzdan, spor ve sırt çantası alışverişlerinde farklı markaların çeşitli alternatiflerini bir araya getiren kültür parksite avm içerisinde yer alan polo club & elizabeth çanta sektöründe en çok tercih edilen adreslerden biri arasında yer alıyor.
7 yıldır oluşan bir müşteri portföylerinin olduğunu dile getiren mağaza sahibi sultan güne,”müşterilerimiz aksaray”ı komple gezer daha sonra gelir, bizden alır. müşterilerimizle aramızda bir güven ilişkisi var. çalıştığımız markalar türkiye genelinde tanınmış markalar olduğu için hiç bir sıkıntımız olmuyor. çantada polo, elizabeth gibi marka gruplarımız var. bizim için öncelik müşterilerimizi kaliteli ürünlerle buluşturmak. müşterilerimizle bu yüzden bir sorun yaşamıyoruz. Önce bir kadın olarak bu çantaları kendim kullanabilir miyim, insanlar çanta da ne ister,bunlar bizim için çok önemli ”şeklinde konuştu.
modayı yakından takip ettiklerini söyleyen güne, “eşarpla çantayı kombin yapmak isteyenler çok fazla. yeni desenler, yeni renkler, insanlar bunlara çok dikkat ediyor. bu kışın modası renkler çanta da haki rengi, taba tonları ve kiremit rengi. Önceden insanlar lacivert ve siyah tercih ederlerdi bu yıl bu iki renk geride kaldı. ana renkler artık elimizde kalıyor. daha canlı renkler tercih ediliyor. İnsanlar renklilik istiyor. İnsanlar artık modayı yakından takip ediyor, internet alışverişleri de çok arttı. bizim de internet satışlarıyla mağazamızı destekliyoruz ”dedi.
‘her kesime hitap ediyoruz”
takı ve eşarp grubunda sürekli sezonun değiştiğini aktaran güne, “eşarplarımız 3 gruba ayrılıyor. İpek grubu, polyester grubu ve pamuklu grubu. İpek grubu en lüks olan gruptur. fiyat olarak da diğerlerine göre biraz yüksektir. fakat alıcısına diğer eşarpları satamazsın. Özelliği ise kulaklardan hışırtı yapmaz. kullanımı rahattır ve önde potluk yapmaz. polyester grubu da maddi olarak uygun bir ürünümüz. bunları da getirirken en gözde renkleri ve desenleri seçiyoruz. pamuklu grubu en hızlı giden grup hava şartlarından dolayı ”diye konuştu.
Ürün fiyatları ve alırken dikkat edilmesi konusunda bilgi veren güne, şu sözleri söyledi: “eşarplarda fiyat aralıkları polyesterde 30 tl”den başlıyor 80 tl”ye kadar. pamuklu grup 15 tl”den başlıyor 25-30 tl”ye kadar. İpek grubu da 120 tl”den başlıyor 280 tl”ye kadar. çanta gruplarımızda marka olduğu için 120 tl”den başlıyor 300 tl”ye kadar çanta var. ayrıca çanta alırken orjinalligine dikkat edin çünkü piyasa da çok fazla çakma çanta var. çakma olup olmadığını da firmanın garanti vermesiyle de anlaşılabilir”foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası