banner
13

İletişim fakültesi öğrencilerinden ziyaret

aksaray Üniversitesi (asÜ) İletişim fakültesi gazetecilik bölümü ve halkla ilişkiler bölümü öğrencileri, egemen gazetesini ziyaret ederek mesleki pratikler anlamında bilgi aldı. ‘basın fotoğrafçılığı” ve ‘halkla İlişkiler yazarlığı” dersleri kapsamında öğretim..

İletişim fakültesi öğrencilerinden ziyaret
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) İletişim fakültesi gazetecilik bölümü ve halkla ilişkiler bölümü öğrencileri, egemen gazetesini ziyaret ederek mesleki pratikler anlamında bilgi aldı.
‘basın fotoğrafçılığı” ve ‘halkla İlişkiler yazarlığı” dersleri kapsamında öğretim görevlisi oğuzhan demiray, öğrencileri ile birlikte egemen gazetesini ziyaret ederek sorumlu yazı İşleri müdürü Şeyda coşar ve gazete personelleri ile birlikte görüştü.
coşar, haberde fotoğrafın önemi, gazetecilik gözüyle fotoğrafçılık, basın bülteni hazırlama, bültenlerin gazetelere gönderilmesi, bültenlerin gazetelerde yayınlanma serüvenleri konularında bilgiler verdi.
asÜ ve gazeteler arasında imzalanan ortak eğitim protokolü kapsamında gazetemizde istihdam edilen stajyer öğrenciler mesleğe ilk adım konusunda öğrencilere deneyimlerini anlattı. foto-haber: sümeyye çaliŞkan

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası