banner
13

‘İşime aşığım’

sİnemaya daİr herŞey aksaray kültür parksite avm içerisinde en üst katta yer alan klas sineması, vizyon filmleri ile film tutkunlarının beğenisini kazanıyor. sinema salonlarını süpürerek iş hayatına atıldığını anlatan klas..

‘İşime aşığım’
banner

sİnemaya daİr herŞey
aksaray kültür parksite avm içerisinde en üst katta yer alan klas sineması, vizyon filmleri ile film tutkunlarının beğenisini kazanıyor.
sinema salonlarını süpürerek iş hayatına atıldığını anlatan klas sinema müdürü ethem sönmez, “17 yaşında bu işe başladım bugün 62 yaşındayım ve kendi sinema salonum var. bu işi severek yapıyorum” şeklinde konuştu.
‘İddİali fİlmler gelİyor”
sinemadaki filmlerden söz eden sönmez, “kral Şakir, recep İvedik, yedinci koğuştaki mucize, cinayet süsü gibi filmler şuanda vizyonda. yedinci koğuştaki mucize filminin fragmanının yayınlanmasından itibaren seyircide merak uyandıran ve gönüllere girmeyi başaran film, vizyona girdikten sonra her yaştan kesime etki ederek izleyicinin beğenisini topladı. filmin dram dolu hikâyesinde izleyiciyi ağlatıp hem de güldürecek” dedi.
2019 yılında en çok ilgi gören filmin yedinci koğuştaki mucize filmi olduğunun altını çizen sönmez: “beklentinin çok üstünde olan sürpriz bir filmdi. fakat 2019″u bitirmek için mucize 2 ve recep İvedik gibi filmlerin sonuçlarını da görmek gerekiyor. mucize 2,aşk tesadüfleri sever, cep herkülü: naim süleymanoğlu filmlerinden türk sineması ve sektörün büyük bir beklentisi var” şeklinde konuştu.
‘İlk defa yerlİ yapim bİr anİmasyon rekor kirdi”
animasyon filmlerine olan ilginin iyi olduğunu dile getiren sönmez, “çocuklar sinemayı yetişkinlerden daha iyi takip ediyor. disney filmlerini ve trt”de oynayan yerli yapım animasyonları çocuklar daha iyi benimsiyor. İlk daha yerli yapım olan kral Şakir, animasyonda rekor kırıyor. rakamlar 2 milyona yaklaştı” dedi.
‘ya hİç kİmsenİn yapmadiĞi İŞİ yap ya da sevdİĞİn İŞİ yap”
her iş için sabır gerektiğini söyleyen sönmez, “parayla pulla işim yok, bu saatten sonra sevgiyle işim var. İşimde eğleniyorum ve kazandığımla kanaat etmesini biliyorum. sen işine nasıl bakarsan iş de sana öyle bakar. ben sabah çalışanlarımdan önce gelir, şartelleri kendim kapatmadan buradan ayrılmam. İnsanlar hangi işi yapayım diye soruyor. cevap şu; ya hiç kimsenin yapmadığı işi yap ya da çok sevdiğin işi yap. diğer türlü başarılı olman mümkün değil” ifadesini kullandı. foto-haber: Şeyda coŞar
 
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası