banner
Asayiş

Jandarma ekiplerinden radar denetimi

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından trafik kazalarını en aza indirmek ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla radarlı yol kontrolü yapıldı. Kenti ilçelere bağlayan karayolları üzerinde denetimlere ağırlık veren ekipler, trafik sürücülerinin trafik..

Jandarma ekiplerinden radar denetimi
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından trafik kazalarını en aza indirmek ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla radarlı yol kontrolü yapıldı.

Kenti ilçelere bağlayan karayolları üzerinde denetimlere ağırlık veren ekipler, trafik sürücülerinin trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmasına, hız ihlal kaynaklı trafik kazalarının önlenmesi ve kaza sonucunda meydana gelen can ve mal kayıplarını en aza indirmek amacıyla denetimlerini sürdürdüğünü bildirdi. Ekipler ayrıca hız kurallarına uymayan sürücülere 2918 Karayolları Trafik Kanununun gerekli maddelerince ceza işlemi yapıldığını aktardı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası