banner
Asayiş

Jandarma suça göz açtırmıyor

aksaray”da, tarihi eser kaçakçılığına yönelik jandarma ekiplerince yapılan operasyonda eski eser kaçakçılığı, yasadışı kenevir ekimi, silah ve mühimmat kaçakçılığı yapan şahıslar gözaltına alındı. İl jandarma komutanlığı ve merkez İlçe jandarma..

Jandarma suça göz açtırmıyor
banner

aksaray”da, tarihi eser kaçakçılığına yönelik jandarma ekiplerince yapılan operasyonda eski eser kaçakçılığı, yasadışı kenevir ekimi, silah ve mühimmat kaçakçılığı yapan şahıslar gözaltına alındı.
İl jandarma komutanlığı ve merkez İlçe jandarma komutanlığı İstihbarat Şube müdürlüğü ekipleri tarafından, Ö.İ. (25) ve Ö.İ. (20) isimli şüphelilerin üzerlerinde, evlerinde ve eklentilerinde yapılan aramada, tarihi eser niteliği taşıyan 1 adet eski döneme ait katana (kılıç), 5 adet tarihi obje, 5 adet kök kenevir ve 48 adet tabanca fişeği ele geçirildi. gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası