banner
Asayiş

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde kullanan, bulunduran veya imal ve ticaretini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma..

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde kullanan, bulunduran veya imal ve ticaretini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde imal ve Ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, merkez ilçe mülki sınırları içerisinde M.E.D. ve S.Ö. isimli şahısların uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yaptığı bilgisinin elde edilmesi üzerine, şahısların bulunduğu adrese operasyon düzenlendi. Operasyon 20 gram sentetik cannabinoid/bonzai,32 gram metamfetamin,2 gram toz halinde uyuşturucu hap,2 gram kenevir tohumu,1 adet hassas terazi ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Olayla ilgili M.E.D. ve S.Ö. isimli şahıslar gözaltına alınarak, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. M.E.D. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, S.Ö. isimli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Jandarmadan yapılan açıkmlamada; “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası