banner
Asayiş

Karantina ihlali!

aksaray İl göç İdaresi müdürlüğü binasına kimlik değişimi için gelen afganistan uyruklu dost muhammed o.(26), girişte yapılan hes kodu sorgulamasında, temaslı olduğu belirlendi. karantinayı ihlal ettiği için 3 bin 150..

Karantina ihlali!
banner

aksaray İl göç İdaresi müdürlüğü binasına kimlik değişimi için gelen afganistan uyruklu dost muhammed o.(26), girişte yapılan hes kodu sorgulamasında, temaslı olduğu belirlendi. karantinayı ihlal ettiği için 3 bin 150 tl para  cezası uygulanan dost muhammed o., filyasyon ekiplerince kyk yurduna yerleştirildi.
aksaray”da göç idaresi binasına işlem yaptırmaya gelen dost muhammed o.”nun, girişte görevliler tarafından kontrol edilen hes kodundan temaslı olduğu ortaya çıktı. karantina kuralını ihlal ettiği belirlenen dost muhammed o. için filyasyon ekibi çağrıldı. dost muhammed o., kendisini kyk yurduna yerleştirmek için gelen ekiplere, “”beraber kaldığım arkadaşım pozitif çıkmıştı. bende kimlik kartımı değiştirmeye gelince riskli çıktım ve beni de kuralları ihlal ettiğim için yurda karantinaya aldılar” dedi. karantinanın kalan süresini geçirmek için ambulansla kyk yurduna götürülen dost muhammed o”ya, İl hıfzıssıhha kurulu kararı gereği karantinayı ihlal ettiği için 3 bin 150 tl para cezası uygulandı. foto-haber:erkan altuntaŞaksaray İl göç İdaresi müdürlüğü binasına kimlik değişimi için gelen afganistan uyruklu dost muhammed o.(26), girişte yapılan hes kodu sorgulamasında, temaslı olduğu belirlendi. karantinayı ihlal ettiği için 3 bin 150 tl para  cezası uygulanan dost muhammed o., filyasyon ekiplerince kyk yurduna yerleştirildi.
aksaray”da göç idaresi binasına işlem yaptırmaya gelen dost muhammed o.”nun, girişte görevliler tarafından kontrol edilen hes kodundan temaslı olduğu ortaya çıktı. karantina kuralını ihlal ettiği belirlenen dost muhammed o. için filyasyon ekibi çağrıldı. dost muhammed o., kendisini kyk yurduna yerleştirmek için gelen ekiplere, “”beraber kaldığım arkadaşım pozitif çıkmıştı. bende kimlik kartımı değiştirmeye gelince riskli çıktım ve beni de kuralları ihlal ettiğim için yurda karantinaya aldılar” dedi. karantinanın kalan süresini geçirmek için ambulansla kyk yurduna götürülen dost muhammed o”ya, İl hıfzıssıhha kurulu kararı gereği karantinayı ihlal ettiği için 3 bin 150 tl para cezası uygulandı. foto-haber:erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası