banner
13

Kendi işlerinin patronları oldular

aksaray”da ikamet eden alim çar, eşiyle birlikte geçtiğimiz günlerde açtıkları çay eviyle geçimini sağlıyor. uzun zamandır eşiyle birlikte bir iş kurma hayalinin olduğunu söyleyen alim çar, "bu çay evini açarken,..

Kendi işlerinin patronları oldular
banner

aksaray”da ikamet eden alim çar, eşiyle birlikte geçtiğimiz günlerde açtıkları çay eviyle geçimini sağlıyor.
uzun zamandır eşiyle birlikte bir iş kurma hayalinin olduğunu söyleyen alim çar, "bu çay evini açarken, hanımla birlikte ortak bir iş kuralım istedik. temiz, sıcak ve samimi bir çay evi açmaya karar verdik. kısmetimizde ne varsa onu yiyelim dedik” şeklinde konuştu.
‘kurŞunlu çay evİ”
yıllardır hizmet sektörünün içinde bulunan alim çar şöyle konuştu: “kendi işimizin patronu olmak istedik. bu istek üzerine çay evimizi kurşunlu caminin hemen yanına açtık. caminin hemen yanında olduğu için “kurşunlu çay evi” ismini koymayı tercih ettik. çay evimizde sıcak içeceklerin hepsi yer alıyor. tost çeşitlerimiz var. bildiğimiz tost çeşitlerinin yanı sıra kavurmalı tost ve pastırmalı tost da menümüzde yer alıyor. bunların hepsinde eşimin el lezzeti var.”
“İŞ bÖlÜmÜ İle çaliŞiyoruz”
sabah ezanıyla birlikte dükkanlarını açtıklarını belirten fadime çar, "eşimle çalışırken kadın müşterilerimiz özellikle benim burada çalıştığımı görünce çekinmeden içeri girip oturuyorlar. salonumuzdaki bu şark köşesini gören çiftler içeride oturuyorlar, samimi bir ortam olduğu içinde fotoğraf çekiniyorlar. eşim benden önce gelir ve sabah ezanıyla dükkanı açar ve çayı demler. ben de 9 yaşında bir çocuğum var onu okuluna bırakıp dükkana geçerim. eşim de gelen müşterilerle ilgilenirken ben genelde mutfağı toparlarım. İşlerimizi yardımlaşarak yaparız. eşim yıllardır farklı bir işte çalışırken yoruldu. emekliliğini beklerken, bana şöyle söyledi: hem pazar günüm tatil olsun, hem de erkenden kapatabileceğim bir iş yerim olsun. bu şekilde burayı açtık" dedi. foto- haber: senanur temÜr

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası