banner
13

Kışın geldi yün ip satışları arttı

kış mevsiminin kendini göstermesi ile vatandaşlar hazırlıklara başladı. havaların soğumaya başladığı şu günlerde vatandaş tuhafiyecilerin yolunu tutuyor. 30 yıldır toptancılık işiyle uğraşan murat akçağlayan, “aksaray”daki soğuk havanın etkisiyle yün ip..

Kışın geldi yün  ip satışları arttı
banner

kış mevsiminin kendini göstermesi ile vatandaşlar hazırlıklara başladı. havaların soğumaya başladığı şu günlerde vatandaş tuhafiyecilerin yolunu tutuyor.
30 yıldır toptancılık işiyle uğraşan murat akçağlayan, “aksaray”daki soğuk havanın etkisiyle yün ip satışları arttı. sezon itibariyle satışlarımız iyi. tabii kadınlar, el işi ördükleri için yün ip tercih ediyorlar. kadınlar modayı yakından takip ediyor. kış aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alan şapka, şal, patik ve eldiven gibi eşyaların ihtiyaçlarını karşılamak için insanlar buraya geliyor. Özellikle kadın müşterilerimiz aldıkları yün iplerle şal, şapka, eldiven ve patik gibi aksesuarlar örüyor” dedi.
aksaray”daki kadınların örgü işinden anladığını dile getiren akçağlayan, “maliyetlerini düşürüyorlar. Şapka, eldiven, şal gibi ürünler bir mağazadan alındığında daha pahalıya patlıyor. müşteri, ipini alıp bir şeyler ördüğünde ürünü daha ucuza mal ediyor. devir ekonomi devri. vatandaşlar da bunu iyi biliyor” ifadesini kullandı. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası