banner
13

Kokular insanın kimliğini oluşturur

sevgİlİler gÜnÜne en uygun hedİye: ‘koku” aksaray”da 17 senedir parfüm sektöründe olan  aslıhan erbey, sevgililer gününde alınabilecek en güzel ve özel hediyenin parfüm olduğunu, bu sebeple de bu özel gün..

Kokular insanın kimliğini oluşturur
banner

sevgİlİler gÜnÜne en uygun hedİye: ‘koku”

aksaray”da 17 senedir parfüm sektöründe olan  aslıhan erbey, sevgililer gününde alınabilecek en güzel ve özel hediyenin parfüm olduğunu, bu sebeple de bu özel gün için özel bir kampanya başlattıklarını aktardı.

sevgililer gününde müşterilerin hediye tercihlerinin arasında, birinci sırada parfümün yer aldığını dile getiren erbey, özellikle parfümlerin satın alınırken özenle ve dikkatle seçilmesi gerektiğini de vurguladı. erbey, “sevgililer gününe özel hazırladığımız 2 alana 1 bedava kampanyası insanların ilgisini çekiyor. 14 Şubat”ta, özellikle erkek müşterilerimizin kadınlara aldığı parfümler; keskin değil de daha hafif kokular oluyor. yani onların günlük yaşamda rahatça kullanabileceği kokular. biz de zaten onlara bu tarz kokuları öneriyoruz. hediyelik parfümlerde çok ağır veya hafif kokuları tavsiye etmiyoruz.  sevgiliye alınabilecek hediyelerden en güzeli bence parfümdür. koku seçerken parfümlerin; kişilerin yaşına, yaşadığı coğrafyaya, ten rengine, yeme alışkanlığına, alkol ve sigara kullanımına, baharat tüketme durumuna göre kokuyu farklı şekilde yansıtır. çünkü tüm bu özellikler, kişilerin terleme oranları ve hormonal dengeleri üzerinde etkilidir. bu sebeple aynı kokuların farklı kişilerde farklı şekilde kokması mümkündür. her parfüm birçok insana aynı derecede yakışmıyor. aslında bir insan o kokuyu kendine yakıştırdığı zaman çok daha güzel kokar ” diye konuştu.

 

‘İnsan kendİne yakiŞtirdiĞi parfÜmÜ kullanmali

kış mevsiminde şekerli kokuların daha çok tercih edildiğini anlatan erbey, aynı zamanda kışın şekerli kokularının kendini daha çok belli ettiğini de söyledi. erbey, sözlerine şöyle devam etti: “kış mevsimine kıyasla yaz mevsiminde şekerli kokular biraz daha ağır oluyor. tabi biz tatlı koku ağırlıklı satıyoruz fakat herkesin zevki farklıdır. yani parfüm seçimine zevk meselesi de diyebiliriz. kimisi tatlı kokuyu hiç sevmez. yazlık kokuyu kışın kullananlar var. bu aralar en çok sattığım ve popüler olan koku “narkotik” isimli parfümümüz. hem kadınlar hem de erkekler kullanıyor. narkotiğin kokusu baharatlı ve hafif de tatlıdır. her kokunun kendine has bir anlamı vardır. kimi müşterilerimiz de onlara özel anlamlar yüklüyor. kimisine sevdiği insanı hatırlatıyor, kimisine de eskiden bulunduğu ortamı hatırlatıyor. kişiye göre değişiklik gösterebiliyor. kişi kendisine uygun olanı seçmelidir ve kendine yakıştırdığı parfümü kullanmalıdır.” foto-haber: senanur temÜr

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası