banner
Asayiş

Komandolardan denetime destek

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Adana-Aksaray, Aksaray-Konya ve Aksaray-Ankara karayollarındaki denetim noktalarında denetim faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda yol kontrol ve arama faaliyetlerine Aksaray Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı destek verdi. Komandolar,..

Komandolardan denetime destek
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Adana-Aksaray, Aksaray-Konya ve Aksaray-Ankara karayollarındaki denetim noktalarında denetim faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda yol kontrol ve arama faaliyetlerine Aksaray Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı destek verdi. Komandolar, yol kontrol noktalarında görevli personelin emniyetini sağlayarak, uygulama esnasında meydana gelebilecek olaylara karşı tedbir aldı.

Ekipler tarafından yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası