banner
13

Köy köy dolaşarak topladığı organik ürünleri pazarlıyor

oğlunun hastalığına koyulan lösemi teşhisinden sonra doğal gıda üzerine çalışmaya başlayan murat soydan, köy köy dolaşarak topladığı organik ürünleri pazarlıyor. soydan, köyleri ve şehirleri dolaşarak organik ürünleri topladığını aktardı. oğlunun..

Köy köy dolaşarak topladığı  organik ürünleri pazarlıyor
banner

oğlunun hastalığına koyulan lösemi teşhisinden sonra doğal gıda üzerine çalışmaya başlayan murat soydan, köy köy dolaşarak topladığı organik ürünleri pazarlıyor.
soydan, köyleri ve şehirleri dolaşarak organik ürünleri topladığını aktardı. oğlunun tedavi sürecinde tükettiği gıdalara dikkat etmesi gerektiği için bu işe başladığını belirten murat soydan, bu işte 3 yılını doldurduğunu ifade etti.
türkiye genelinden topladıkları ürünlerin satışını gerçekleştiren soydan, “burada zeytinyağı, bal, pekmez, el yapımı salça, el yapımı organik tarhana gibi birçok çeşit ürünün, sağlık için değişik bitkilerden üretilmiş yağların satışını gerçekleştiriyoruz” dedi.
‘zahter bali İlaç nİyetİne kullaniliyor”
fiyatların orta bütçede olduğunu ürünlerin doğallığından hiçbir şüphe duymadıkları dile getiren soydan, “fiyatlarımız orta seviyede. Şu an zahter balı çok talep ediliyor. zahter balı son dönemde üretilmeye başlayan anzer balına rakip olan bir ürün. anzer balı kanserle mücadelede kullanılan bir bal, zahter balı da bazı kanserlerle mücadele kullanılıyor. zahter balı ilaç niyetine kullanılan bir bal, bağırsak ve mide türü kanserlerde faydalı olduğuna kanaat getirilmiş. bununla ilgili çalışmalar devam ediyor” diye konuştu.
‘aksaray ege bÖlgesİnden
gelen zeytİnİ sevİyor”
aksaray”da ki tüketicilerin ege bölgesinden gelen zeytini sevdiğini belirten soydan, “Özellikle aydın”dan gelen zetin tercih ediliyor. tabi bunun yanında marmara”dan, ege”den, akdeniz”den gelen zeytinlerimiz ve yağlarımız çok kaliteli. aksaray”da ki tüketiciler buralardan gelen yağları ve zeytinleri tercih ediyor” dedi.
‘plastİk zeytİnyaĞini bozar”
plastik ambalaj da zeytinyağı satılmasının zararlı olduğunu vurgulayan soydan, sözlerini şu şekilde noktaladı: “plastik zeytinyağını bozar. İnsanların sağlığıyla oynuyorlar. Ürünleri gönül rahatlığıyla satmak için güvenilir yerlerden alıp satıyoruz. patentli bir markamız var insanlar güvensinler diye. her ürünü alıp getirmiyoruz organik olmasına özen gösteriyoruz” foto-haber: dilara çİftcİ
 
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası