banner
Spor

Kuzeyboru galibiyet serisine devam ediyor

karayolları kendi evinde verdiği mücadelede ilk seti alsa da çabası galibiyet için yeterli olmadı voleybol misli.com sultanlar ligi 10″uncu haftasında kuzeyboru, karayolları”nı deplasmanda 3-1 yendi. ankara başkent voleybol salonunda 116..

Kuzeyboru galibiyet serisine devam ediyor
banner

karayolları kendi evinde verdiği mücadelede ilk seti alsa da çabası galibiyet için yeterli olmadı voleybol misli.com sultanlar ligi 10″uncu haftasında kuzeyboru, karayolları”nı deplasmanda 3-1 yendi.
ankara başkent voleybol salonunda 116 dakika süren müsabakayı yasin İlhan ve bilal çağlar yönetti. kuzeyboru: fulden ural, yasemin yıldırım, ryhkliuk, mitchem, hande korkut, arelya karasoy (dilek kınık, ezgi akyaldız, işıl Öz, dikmen sabriye gönülkırmaz) kadrosu ile çıkarken, karayolları: gizem mısra aşçı, ikic, ayçin akyol, gözde yılmaz, merve nezir, gerasymova (gülçin doğan, selin navruz, tuğçe ceyhan, yasemin Özel, kübra kegan, fatmanur yılmaz)isimleri ile mücadele etti.
İlk set karayolları “nın 25-20 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci sette etkili bir oyun ortaya koyan kuzeyin sultanları rakibine göz açtırmayarak ve farkı ortaya koyarak seti 11-25 kazandı. Üçüncü sette de hem hucümda hem de savunmada etkili bir oyun sergileyen kuzeyboru, 22-25 skor ile setin sahibi oldu. dördüncü setin son kısmı büyük bir çekişmeye sahne oldu.  kıran kırana mücadele edilen seti 26-28 üstünlük ile kuzeyboru kazandı.

mİthcem ve ryhklİuk
en skorer İsİmler oldu
kuzeyboru takımında karşılaşmanın en skorer isimleri 27 sayıyla annie mithcem ve 25 sayıyla alesia ryhkliuk oldu. karayollarında ise merve nezir 16, ayçin akyol ve gözde yılmaz 14 sayıyla takımlarının en skorer isimleri oldu.

lİderİ koltuĞundan etmİŞtİ
geçen hafta evinde ağırladığı vakıfbank”ı 3-0 mağlup eden kuzeyboru, üst üste ikinci, toplamda dördüncü galibiyetini alarak puanını 14″e yükseltti.

rakİp bolu beledİyespor
misli.com sultanlar ligi”nde 11. hafta, 27 kasım cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. kuzeyin sultanları 17.00″da bolu belediyespor”u evinde ağırlayacak. foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası