banner
Spor

Milli maç dev ekranda yayınladı

dİnçer, vatandaŞlarla bİrlİkte tÜrkİye-İzlanda mİllİ maçini İzleyerek heyecana ortak oldu     aksaray belediyesi, milli coşkuyu birlikte yaşatmak için a milli takımın İzlanda ile oynadığı milli maçı 15 temmuz milli..

Milli maç dev  ekranda yayınladı
banner

dİnçer, vatandaŞlarla bİrlİkte tÜrkİye-İzlanda mİllİ maçini İzleyerek heyecana ortak oldu
 

  aksaray belediyesi, milli coşkuyu birlikte yaşatmak için a milli takımın İzlanda ile oynadığı milli maçı 15 temmuz milli İrade meydanındaki dev ekranda yayınladı.
 
2020 avrupa futbol Şampiyonası elemeleri h grubu”nda kendi evinde İzlanda ile karşılaşan a millilerimizin maç heyecanı aksaray belediyesi tarafından 15 temmuz milli İrade  meydanı”nda bulunan  dev ekranlara taşındı. etkinliğe büyük ilgi gösteren vatandaşlar ellerindeki türk bayrakları ile milli takım”a destek verdi.
 
aksaray belediye başkanı evren dinçer”de ay yıldızlı atkısı ile meydana gelerek vatandaşlarla birlikte milli maçı izledi ve heyecana ortak oldu.
 
aksaray belediyesi, türkiye –İzlanda maçını meydanda izlemeye gelen vatandaşlara hem kek ve meyve suyu hem de mobil çorba aracı ile sıcak çorba ikramında bulunuldu.
 
a milli futbol takımımız, İzlanda ile oldukça zorlu ve heyecanlı geçen karşılaşma da 0-0 berabere kalarak euro 2020″yi garantiledi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası