banner
Asayiş

Müebbet hapis cezası alan şahıs yakalandı 

Yakın akrabayı öldürme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçlarından aranan ve hakkında müebbet hapis cezası bulunan D.Ş. (33) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Aksaray İl Jandarma..

Müebbet hapis cezası  alan şahıs yakalandı 
banner

Yakın akrabayı öldürme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçlarından aranan ve hakkında müebbet hapis cezası bulunan D.Ş. (33) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT), hakkında müebbet hapis cezası bulunan D.Ş. isimli şahsın, Ağaçören İlçesi Kırımini köyünde olduğunu tespit etti. Ortaköy Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde belirlenen adrese baskın yapan ekipler, D.Ş. isimli şahsı saklandığı yerde yakalayarak gözaltına aldı.

Adli makamlara sevk edilen şahıs; yakın akrabayı öldürme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçlarından ötürü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada “Sorumluluk bölgemizdeki emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası