banner
13

Odun ve kömür satışları yüz güldürdü

havaların soğumasıyla birlikte artan odun ve kömür satışları, satıcıların yüzünü güldürüyor. kömür satışlarında büyük artışların olduğunu belirten odun-kömür satıcısı ramazan atuğ: “aniden soğuyan hava kömür satışlarını artırdı” dedi. vatandaşın yakacak..

Odun ve kömür  satışları yüz güldürdü
banner

havaların soğumasıyla birlikte artan odun ve kömür satışları, satıcıların yüzünü güldürüyor.
kömür satışlarında büyük artışların olduğunu belirten odun-kömür satıcısı ramazan atuğ: “aniden soğuyan hava kömür satışlarını artırdı” dedi.
vatandaşın yakacak telaşına düştüğünü belirten ramazan atuğ,”bir kaç gündür yoğun bir şekilde çalışıyoruz. daha önceden yakacağını alanlar rahat. ancak odun-kömür alımını son güne bırakan vatandaşların uğrak adresi bugünlerde biziz. bu yoğunluk doğalgazla mücadele etmek zorunda kalan kömürcüleri bir nebze de olsun sevindiriyor” diye konuştu.
odun-kömür fiyatlarında bir değişmenin olmadığını aktaran atuğ , “yerli kömürün fiyatı 800 tl, ithal olan kömürü fiyatı ise bin 100 tl. odunun tonu 700 ile 800 tl arası. vatandaşların çoğu çalıştığı için odun-kömürünü hafta sonu temin ediyor. dolayısıyla özellikle hafta sonu epey satış yaptık. son yıllarda vatandaş kömürü ton bazında değil torba olarak alıyor” diye konuştu.
foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası