banner
Asayiş

​OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE BAZI YOLLAR KAPANDI

aksaray”da şiddetli rüzgârın oluşturduğu tipi nedeniyle dün trafik güvenliği açısından bazı yollar ulaşıma kapatıldı. Şehirlerarası yollarda meydana gelen trafik kazaları nedeniyle de ulaşım da kontrollü olarak sağlandı. yetkililer bu günde..

​OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE BAZI YOLLAR KAPANDI
banner

aksaray”da şiddetli rüzgârın oluşturduğu tipi nedeniyle dün trafik güvenliği açısından bazı yollar ulaşıma kapatıldı. Şehirlerarası yollarda meydana gelen trafik kazaları nedeniyle de ulaşım da kontrollü olarak sağlandı. yetkililer bu günde trafiğe çıkacak sürücüleri uyardı. aksaray”da şiddetli rüzgârın oluşturduğu tipi nedeniyle dün trafik güvenliği açısından bazı yollar ulaşıma kapatıldı. Şehirlerarası yollarda meydana gelen trafik kazaları nedeniyle de ulaşım da kontrollü olarak sağlandı. yetkililer bu günde trafiğe çıkacak sürücüleri uyardı.
aksaray valisi aykut pekmez; yaptığı açıklamada olumsuz hava koşulları nedeniyle aksaray-ortaköy yolu ile ağaçören abalı yolunun ulaşıma kapatıldığını söyledi. rüzgârın etkisiyle oluşan tipinin ortaköy yolunun bazı bölümlerinde buzlanmaya neden olduğunu can ve mal güvenliği açısından yolun trafiğe kapatılması kararının alındığını belirten vali pekmez; bu güzergâhı kullanan sürücülerin güvenlik güçleri ve karayolları ekiplerinin uyarılarını dikkate alarak güvenlik açısından bu yolu kullanmamalarını istedi.
aksaray-ankara, aksaray-nevşehir güzergâhlarının bazı bölümlerinde meydana gelen trafik kazaları nedeniyle ulaşımın kontrollü olarak sağlandığını kaydeden vali pekmez; tüm vatandaşlara çağrıda bulunarak yetkililerin uyarılarını dikkate alarak olumsuz hava koşullarının normale dönmesini beklemelerini istedi.  
foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası