banner
13

‘Onların sevinci bizim için en büyük mutluluk’

aksaray hacı Ömer usluer Özel eğitim meslek okulu öğrencileri ile birlikte yağlı boya çalışmaları yapan polis memuru cihangir Şimşek”in yaptığı resimler büyük ilgi gördü. polis memuru cihangir Şimşek,” çocuk ve..

‘Onların sevinci bizim için en büyük mutluluk’
banner

aksaray hacı Ömer usluer Özel eğitim meslek okulu öğrencileri ile birlikte yağlı boya çalışmaları yapan polis memuru cihangir Şimşek”in yaptığı resimler büyük ilgi gördü.
polis memuru cihangir Şimşek,” çocuk ve gençlerin sosyal koruma ve destek programı (çogep)projesi, İçişleri bakanlığı, emniyet genel müdürlüğü kapsamında sürekli olarak her yıl devam ediyor. bu projede çocuklarımız bir farkındalık oluşmasını sağlamak için yer aldılar. her bir çocuğumuz toplumumuzun bir ferdi. bu toplumda kendilerinin de bir yeri olduğunu yaptıkları resimlerle gösterdiler. çocukların resim konusundaki yetenekleri mükemmel, resim yaparken sabır ve emek sonucunda eserlerimiz ortaya çıktı. biz burada çocukların sanatsal anlamda neler başardığını gördük.
onların yüzlerinde mutlu bir tebessüm görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. projenin hayata geçmesine katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum.15 temmuz milli İrade meydanında açılan sergide çocukların yaptığı resimlerin büyük ilgi görmesi onları sevindirmesi bizim için en büyük mutluluk oldu " diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası