banner
Asayiş

​POLİS MEMURUNU YARALAYAN CEZA EVİ FİRARİSİ ÇATIDA YAKALANDI

aksaray polisinden nefes kesen operasyon aksaray”da gasp ve hırsızlık suçlarından hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aksaray”da da bir polis memurunu bıçakla yaralayan cezaevi firarisi polis operasyonu ile..

​POLİS MEMURUNU YARALAYAN CEZA EVİ FİRARİSİ ÇATIDA YAKALANDI
banner

aksaray polisinden
nefes kesen operasyon
aksaray”da gasp ve hırsızlık suçlarından hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aksaray”da da bir polis memurunu bıçakla yaralayan cezaevi firarisi polis operasyonu ile yakalandı.
alınan bilgiye göre, farklı illerde gerçekleştirdiği hırsızlık ve gasp olaylarından hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hünkar k. (18),  aksaray”da karıştığı gasp olayında da remzi y. isimli polis memurunu bıçakla yaralayarak kaçtı.
cezaevi firarisi hünkar k.”nin hamidiye mahallesi 754 sokakta saklandığını tespit eden aksaray emniyet müdürlüğü ekipleri, mahalleyi ablukaya aldı.
yaklaşık 1,5 saat süren operasyonda mahallede tüm binalar, iş yerleri, bodrum ve depolar aranırken, şahıs bir binanın çatı katında yakalanarak gözaltına alındı.
İtfaiye aracının yardımı ile yakalandığı çatıdan indirilen şahıs sorgulanmak üzere aksaray emniyet müdürlüğü”ne götürüldü.  foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası