banner
13

‘Satın alma, tamir ettir’

bilgisayar fiyatlarının ciddi oranda arttığını ifade eden sürücü, vatandaşların ellerindeki bilgisayarları atmak yerine tamir ettirmenin ekonomik açıdan daha faydalı olacağının altını çizdi. aksaray”da kardeşiyle birlikte 22 yıldır bilgisayar tamirciliği yapan..

‘Satın alma, tamir ettir’
banner

bilgisayar fiyatlarının ciddi oranda arttığını ifade eden sürücü, vatandaşların ellerindeki bilgisayarları atmak yerine tamir ettirmenin ekonomik açıdan daha faydalı olacağının altını çizdi.

aksaray”da kardeşiyle birlikte 22 yıldır bilgisayar tamirciliği yapan ercan sürücü,  son dönemlerde artan bilgisayar fiyatlarına dikkat çekerek, yeni bilgisayar almak yerine var olan bilgisayarların tamir edilmesi gerektiğini ifade etti.
bilgisayar fiyatlarının ciddi oranda arttığını ifade eden sürücü, fiyatların düşmeyeceğini, hatta giderek artacağını söyledi. sürücü, vatandaşların ellerindeki bilgisayarları atmak yerine tamir ettirmenin ekonomik açıdan daha faydalı olacağının altını çizdi.
‘gerİ dÖnÜŞÜmÜ desteklİyoruz”
sürücü, “biz çocukluktan bu yana yapboz parçaları birleştirir gibi bilgisayar parçaları birleştiriyoruz. 4-5 yıldır beklettiğimiz parçaları pandemi döneminde değerlendirme fırsatı bulduk. hem bizim için hem de müşterilerimiz için çok iyi oldu. çünkü 10-15 bin tl”ye yeni bir bilgisayar almak yerine 300-400 tl”ye eski bilgisayarları tamir ediyoruz. bu sebeple pandemi döneminde ekonomiye oldukça katkı sağladığımızı düşünüyorum. her türlü tamir işlemini yapıyoruz. geri dönüşümü destekleyerek ekonomik olarak ülkeye katkı sağlamak gerekiyor” dedi.  
‘gÜvenİlİr hİzmet sunuyoruz”
güvenlik sistemleri, medya sektörü, görüntü aktarma, video işleme, stüdyo ortamında hikâye oluşturma gibi birçok alanda profesyonelleştiğini kaydeden sürücü, “görüntü aktarım işine girdik ve başarılı olduk. aksaray”da neredeyse tek firmayız diyebilirim. Öte yandan veri kurtarma işine girdik. büyük bir titizlikle verilerinizi laboratuvar ortamında inceleyip tarıyoruz ve güvenli bir tamir hizmeti sunuyoruz” diye konuştu.
dolandiricilara dİkkat!
bilgisayar tamiri konusunda dikkat edilmesi gereken önemli birkaç hususun da olduğunu söyleyen sürücü, “müşterilerimiz bilgisayarlarını tamire götürdüklerinde bazı dolandırıcılar tamir işlemi sırasında bilgisayardan bazı parçaları eksiltiyorlar. biz her zaman meslektaşlarımızın dürüst olmalarından yanayız. bilgisayarın herhangi bir parçası artmış yahut bozulmuş da olsa, müşteriye iade edilmesi gerekiyor. esnaf ahlakı bunu gerektirir. vatandaşlarımızın bu konuda da dikkatli olmasını tavsiye ediyorum” dedi.
dolandırıcılara fırsat vermemek adına sürücü şu tavsiyelerde bulundu: “müşterilerimiz öncelikle köklü firmaları, eski esnafları, çalışma ortamında kamera sistemi olan işletmeleri tercih etmeliler. aynı zamanda vatandaşlarımızın, her işletmeyi google üzerinden aratıp kaç yıldız aldığına bakmaları ve oylama oranlarını kontrol etmeleri gerekiyor.” foto-haber: sümeyye çaliŞkan

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası