banner
Gündem

Şehrin görselliği artıyor

aksaray belediyesi, şehrin modern görünümüne katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. dekoratif aydınlatmalar, peyzaj düzenlemeleri, duvar tabloları, dekoratif aksaray yazıları, duvar süslemeleri ve çim-çit giydirme çalışmaları gibi uygulamalarla şehrin görselliğini daha..

Şehrin görselliği artıyor
banner

aksaray belediyesi, şehrin modern görünümüne katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. dekoratif aydınlatmalar, peyzaj düzenlemeleri, duvar tabloları, dekoratif aksaray yazıları, duvar süslemeleri ve çim-çit giydirme çalışmaları gibi uygulamalarla şehrin görselliğini daha da artırıyor.
estetik çalışmalar kapsamında şehir içi ulaşımda kullanılan otobüs durakları aksaray”ın doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleri olan ulu cami, ihlara vadisi, eğri minare, hasandağı, sultanhanı, azm-i milli güzelyurt evleri”nin görselleri ile süslendi. Şehri ziyaret eden misafirlerin hafızasında iz bırakmak adına şehir giriş- çıkışlarına ve kavşak noktalarına yerleştirilen dekoratif aksaray yazısı ve ay yıldızlı aydınlatmalar şık bir görünüm kazandırırken vatandaşların da ilgi odağı oldu. aksaray belediyesi, cadde sokak ve meydanlarda bulunan trafo binaları, elektrik panoları, istinat duvarları gibi alanlara aksaraylı ressamın fırçasından göze hoş gelecek resimlerle donattı.
çÖp konteynirlari çİm
çİt gİydİrmeyle kaplandi
vatandaşlara temiz ve nezih ortamlar sunmak için çalışmalar sürdüren aksaray belediyesi, 48 mahallede bulunan 7 bin 500 adet çöp konteynırından bin 700 çöp konteynırı çim çit giydirmeleriyle kapladı. aksaray belediyesi atölyelerinde üretilen çim çit giydirmeleri ile çöp konteynırlarının kötü görünümün önüne geçildi. başkan dinçer, şehir genelindeki estetik çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şehrin görsel zenginliğine katkı sağlamak için birçok çalışma gerçekleştirdiklerini ifade etti. başkan dinçer, açıklamalarının devamında benzer çalışmaların süreceğini vurguladı. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası