banner
Spor

Seyir zevki yüksek müsabaka nefesleri kesti

kuzeyİn sultanlari karar setİnde kaybettİ misli.com sultanlar ligi”nin dördüncü haftasında filedeki temsilcimiz kuzeyboru spor kulübü, ptt”yi konuk etti. 143 dakika süren ve adeta nefesleri kesen müsabaka ptt”nin 3-2 üstünlüğü ile..

Seyir zevki yüksek müsabaka nefesleri kesti
banner

kuzeyİn sultanlari karar setİnde kaybettİ

misli.com sultanlar ligi”nin dördüncü haftasında filedeki temsilcimiz kuzeyboru spor kulübü, ptt”yi konuk etti. 143 dakika süren ve adeta nefesleri kesen müsabaka ptt”nin 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.
sultanlar ligi 4″üncü haftasında aksarayspor salonunda oynanan müsabakayı yavuz akdemir ve halid cerit yönetti. kuzeyboru karşılaşmaya matea ikic, yasemin yıldırım, ryhkliuk, mitchem, hande korkut, arelya karasoy (dilek kınık, ezgi akyaldız) kadrosu ile sahaya çıkarken, ptt spor kulübü ise; campos, ceren nur domaç, dimitrova, rousseaux, bahar akbay, sıla çalışkan (simay kurt, merve tanyel) ile mücadele etti.
İlk seti ptt spor kulübü 25-23 kazandı. İkinci sette de kararlı bir oyun sürdüren ptt takımı bu seti de 25-20 aldı. 3″üncü seti oyundan kopmadığını gösteren kuzeyin sultanları üstün bir oyunla bu seti 25-21 kazandı. 4″üncü sette de rakibine karşı ezici bir üstünlük kuran sultanlar bu seti de 25-18 alarak müsabakayı karar setine taşıdı. karar setinde de rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen file temsilcimiz sonuca gidemedi. seti 15-12 alan ptt müsabakayı 3-2 kazanan taraf oldu.
müsabaka sonunda ptt hanesine 2 puan yazdırmayı başarırken temsilcimiz ise 1 puanın sahibi oldu.
rakİp aydin!
misli.com sultanlar ligi”nde 5. haftasında ise kuzeyin sultanları, 23 ekim cumartesi günü saat 15.00″da aydın büyük Şehir belediyesi ile mimar sinan voleybol salonunda karşı karşıya gelecek. foto-haber: Şeyda coŞar

haftanin sonuçlari

karayolları-vakıfbank: 0-3
bolu bld.-nilüfer bld.: 3-2
yeşilyurt-galatasaray hdi sigorta: 1-3
eczacıbaşı dynavit-türk hava yolları: 3-0
kuzeyboru-ptt: 2-3
fenerbahçe opet-sarıyer bld.: 3-1
aydın b.Şehir bld.-mert grup sigorta: 2-3
banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası