banner
Spor

Şeytanın bacağını kırdık

filedeki temsilcimiz kuzeyboru, haftalardır süren talihsiz yenilgileri mert grup sigorta galibiyeti ile sona erdirdi. ligdeki ilk galibiyetini alan kuzeyin sultanları taraftarlarını sevindirdi misli.com sultanlar ligi”nin altıncı haftasında temsilcimiz kuzeyboru spor..

Şeytanın bacağını kırdık
banner

filedeki temsilcimiz kuzeyboru, haftalardır süren talihsiz yenilgileri mert grup sigorta galibiyeti ile sona erdirdi. ligdeki ilk galibiyetini alan kuzeyin sultanları taraftarlarını sevindirdi misli.com sultanlar ligi”nin altıncı haftasında temsilcimiz kuzeyboru spor kulübü, mert grup sigortayı konuk etti. 134 dakika süren müsabaka temsilcimizin 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.
hakkı demiralay ve pınar elma”nın yönettiği müsabaka aksarayspor salonunda oynandı.
kuzeyboru karşılaşmaya hande korkut, ryhkliuk, mitchem, fulden ural, selin hazal, arelya karasoy (dilek kınık) kadrosu ile sahaya çıkarken,  mert grup sigorta ise; cansu aydınoğulları, paskova, Özge nur çetiner, lopez, biryukova, merve İkbal albayrak (gizem çerağ düzeltir, defne tokol)isimleri ile mücadele etti.
İlk seti kuzeyin sultanları 25-19 kazandı. İkinci sette de iyi bir oyun sergileyen kuzeyboru sonuca gidemeyerek seti 21-25 kaybetti. Üçüncü sette oyundan düştüğü gözlemlenen filedeki temsilcimiz seti 16-25 kaybetti. müsabakayı kazanmakta inat eden ve mağlubiyet serisine bir an önce son vermek isteyen kuzeyin sultanları dördüncü sette yine etkili bir oyun ortaya koyarak seti 25-18 kazandı ve müsabakayı karar setine götürdü.karar setinde de rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen file temsilcimiz seti 15-7 kazandı. müsabaka sonunda kuzeyboru hanesine 2 puan yazdırırken, mert grup sigorta ise 1 puanın sahibi oldu.
rakİp yeŞİlyurt
misli.com sultanlar ligi”nde 7. hafta, 5 kasım cuma günü oynanacak ptt-fenerbahçe opet karşılaşmasıyla başlayacak. temsilcimiz rakibi yeşilyurt ile 6 kasım 2021 tarihi saat 17.00″da aksaray spor salonunda karşı karşıya gelecek. foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası