banner
Spor

Sezona galibiyetle başlamak istiyoruz

nevşehirspor”a kendi evinde sezonun ilk haftasında 1-0 yenilerek lige kötü bir başlangıç yapan aksarayspor, sezonun ikinci devresinin ilk haftasında oynayacağı nevşehirspor maçının hazırlıklarına tamamladı.  nevşehirspor”a kendi evinde sezonun ilk haftasında..

Sezona galibiyetle başlamak istiyoruz
banner

nevşehirspor”a kendi evinde sezonun ilk haftasında 1-0 yenilerek lige kötü bir başlangıç yapan aksarayspor, sezonun ikinci devresinin ilk haftasında oynayacağı nevşehirspor maçının hazırlıklarına tamamladı. 
nevşehirspor”a kendi evinde sezonun ilk haftasında 1-0 yenilerek lige kötü bir başlangıç yapan aksarayspor, sezonun ikinci devresinin ilk haftasında oynayacağı nevşehirspor maçının hazırlıklarına tamamladı. dağılgan tesislerinde dün gerçekleştirilen idmanda futbolcuların neşeli ve istekli bir görüntü çizmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. zorlu maç öncesi tecrübeli teknik direktör ufuk uysal, nevşehir deplasmanından galibiyetle dönerek ilk maçının rövanşını alacağız dedi.   
kazanmak için sahaya çıkacağız
 aksarayspor”un tecrübeli teknik patronu ufuk uysal, pazar günü deplasmanda oynayacakları nevşehirspor maçına sıkı bir şeklide hazırlandıklarını belirtti. uysal, antalya kampını çok iyi değerlendirdiklerini burada oynadıkları hazırlık maçlarıyla eksiklerini giderdiklerini ve aynı ilde kendileriyle birlikte kamp yapan ezeli rakipleri nevşehirspor”un hazırlık maçlarını izlediklerini belirterek 3 puana kendilerinin daha yakın olduğunu belirtti.maç pazar günü saat 14:00 nevşehir gazi stadyumunda oynanacak .siyah beyazlı ekip cumartesi günü nevşehir”de bir ter idmanı yapıp maç saatini bekleyecek .
takım galibiyete kitlendi
aksarayspor”lu futbolcular nevşehir maçını iple çekiyor. bu sezon oynadıkları futbol ile bütün rakiplerin korkulu rüyası olan aksarayspor”lu futbolcular hafta sonu nevşehir deplasmanından 3 puanla dönerek şampiyonluk yolunda büyük bir engeli daha aşarak 3. lig kapısını aralayacağız dediler. kazandıkları taktirde aradaki puan farkını beşe çıkartacaklarını belirten futbolcular, bizlere güvenenlerinin güvenini boşa çıkartmayacağız dediler. nevşehir maçında haşim ateş,mustafa Ün, kevin sakatlığı dolayısı ile forma giyemeyecek.
aksarayspor seyircisi maça alınmayacak
bölgesel amatör lig 5.grupta hafta sonunda oynanacak olan nevşehirspor- aksarayspor maçında aksarayspor taraftarları stada alınmayacak.İl spor güvenlik kurulu nevşehir valisi İlhami aktaş başkanlığında valilik toplantı salonunda yapıldı. düzenlenen toplantıda 14 ocak pazar günü gazi stadyumunda oynanacak olan bölgesel amatör lig (bal) 5.grup müsabakası olan nevşehirspor-aksarayspor maçında aksarayspor taraftarlarının stadyuma alınmaması kararı alındı.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası