banner
13

Sigara hayatını kararttı!

aksaray”da yaşayan ve sigara yüzünden gırtlak kanserine yakalanıp cihaz yardımıyla konuşabilen emin koçak, "hayatımın en büyük pişmanlığını yaşıyorum” dedi. uzun yıllar almanya”da özel sektörde çalışan ve yaklaşık 50 yıldır sigara..

Sigara hayatını kararttı!
banner

aksaray”da yaşayan ve sigara yüzünden gırtlak kanserine yakalanıp cihaz yardımıyla konuşabilen emin koçak, "hayatımın en büyük pişmanlığını yaşıyorum” dedi.
uzun yıllar almanya”da özel sektörde çalışan ve yaklaşık 50 yıldır sigara içen koçak (63),  çeşitli sağlık problemlerinden dolayı 2014 yılında gittiği hastanede sigara yüzünden gırtlak kanserine yakalandığını öğrendi. koçak, şimdi ise rahatsızlığının ilerlemesinden dolayı iletişimini gün boyu ses cihazı yardımıyla sağlıyor.
sİgara kullanan herkese birakmasini tavsİye edİyor
eskiden günde 3 pakete yakın sigara içtiğini söyleyen koçak: “allah”a şükür 5 yıldır bu illetten uzağım. sigarayı bırakmak benim için kolay olmadı çünkü günde 3 paket sigara içiyordum. gırtlak kanseriyle yaşamaya çalışıyorum sigara beni bitirdi. sesim tamamen kısıldı. sigara kullandığımdan dolayı çok pişmanlık duyuyorum. sigara içenlere bir an önce bırakmalarını tavsiye ediyorum. benim şu anki halimi görsünler. son pişmanlık gerçekten de fayda etmiyor. bırakamam demek ise büyük bir yalan. İsteyen bırakır" diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası